Split Graniet grijs 16-32 mm 25 kg

Productnummer: EX70493 Split   |   25kg zak

€ 11,45 Per zak incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Split Graniet grijs 16-32 mm 25 kg

  • Waterdoorlatend
  • Geschikt voor oprit en looppad
  • Duurzaam
  • Luxe uitstraling

Split Graniet grijs 16-32 mm 25 kg

Zoekt u een stevig materiaal met een luxueuze uitstraling om uw oprit of looppad mee op te vullen? Dan is split wat u zoekt! A - merk Excluton heeft Graniet grijs split van 16 tot 32 mm dikte in zakken van 25kg ontwikkeld. De grijze gloed die dit kleine gesteente heeft, geeft de ruimte rondom uw huis een stijlvol uiterlijk. Split is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Deze variant is aan de grote kant, maar is daarom niet minder geschikt voor uw oprit, met deze grotere soort split zorgt u er juist voor dat de ruimte rondom uw huis er origineel uit ziet. 

Wat is split precies?

Vaak vindt men het begrip split nog onduidelijk. Het wordt vaak verward met grind. Toch is split wel degelijk verschillend van grind. Split is letterlijk afgespleten breuksteen van de bergen. Dit verklaart waarom split hoekvormig is. Omdat split hoekige randen heeft, ligt het redelijk stabiel. Wij raden wel aan om onze grindmatten bij uw split te bestellen voor optimale stabiliteit van uw oprit of looppad.

Het grote voordeel van grindmatten

Zowel split als grind hebben allebei het nadeel dat er bij zware belasting sporen worden gevormd. dit zorgt ervoor dat elke keer als er een auto of een fiets over uw oprit rijdt, u moet harken. Dit is onnodig werk en daarom heeft Excluton ideale grindmatten ontwikkeld. U legt de grindmatten in halfsteensverband en u vult de holtes van de matten net tot over het randje met split of grind. De matten zorgen ervoor dat uw split of grind gewoon op zijn plaats blijft liggen. Een ideale oplossing dus!

Heeft u interesse, maar wilt u nog even verder kijken? Wij hebben een enorm Split, Grind en Keien assortiment waar u ongetwijfeld de juiste keuze kunt maken. Voor optimale stabiliteit kunt u ook een kijkje nemen bij onze voordelige grindmatten.

 

Snel geleverd bij u thuis!

Bestel nu uw Split van Gadero en u ontvangt het binnen maximaal 5 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij u thuis.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zak van 25 kg Split Graniet grijs 16-32 mm 25 kg Split Graniet grijs 16 - 32 mm 25 kg Split   |   25kg zak Op voorraad
€ 11,45 Per zak incl. BTW