Stage lopen bij Gadero Groningen

Wie een leerzame HBO stage zoekt bij een snelgroeiend, jong internetbedrijf, zal eens verder moeten lezen. Ja, we verkopen hout in heel Benelux, maar bovenal zijn wij een ecommercebedrijf. Daar komt veel bij kijken zoals communicatie met klanten, marketing (van SEO tot radio en tv reclame) en complexe logistieke processen (producten zijn soms langer dan 6 meter). De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot marktleider in het leveren van hout aan met name particulieren en deels bedrijven. In 2014 en 2015 wonnen we zelfs een FD Gazellen prijs, daarmee behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van het Noorden. We opereren nu met een jong team van 15+ mensen. Gadero is opgericht door internetondernemer Henk Jan Bijmolt, bekend geworden met startups als Travelmap en Cleafs.

Wij hebben elke stageperiode stageplekken in Groningen beschikbaar voor HBO communicatie, HBO Commerciele Economie, MER, Logistiek, Bedrijfskunde en ICT studies. We zoeken geen studenten die alleen komen voor hun punten, wel studenten (dames en heren) die zich keihard inzetten, meedenken en leergierig zijn.

Stageplaats per februari 2018 voor HBO Communicatie, MER of Commerciële Economie

Wij hebben per februari 2018 een stageplaats beschikbaar. Bij Gadero uit Groningen zoeken wij een HBO Communicatie, MER of Commerciele economie student die alles wil leren over de (online) marketing en communicatie van een professionele (web)winkel. 

Wat bieden wij?
Een innovatief e-commerce bedrijf met een jong team van 15 medewerkers. Het bedrijf heeft korte lijnen en de student leert echt online marketing zaken als Google Adwords campagnes opzetten, webstatistieken analyseren, Zoekmachine optimalisatie (het antwoord op: waarom staan wij vrijwel altijd op plek 1...?), content marketing maar ook zaken als accountmanagement, klantcontact en sales.

Mogelijke onderzoeksmogelijkheden:

 • klanttevredenheid meten en verhogen

 • onderzoek naar lokale offline promotie activiteiten

Enthousiaste stagiair(e) ICT programmeur gezocht!

Inhoud van de stage

Tijdens je stage draai je mee met ons ICT-team, werk je aan ons constant beter wordende orderverwerkingssysteem of breid je onze tool om vlonders mee samen te stellen uit voor schuttingen en beschoeiingen. Je wordt onderdeel van het technische team en ondersteunt door enthousiaste tuinhout-experts. Hierdoor zul je gedurende jouw stage continu feedback ontvangen, zowel van de medewerkers als de klanten. De lijntjes zijn kort, de sfeer is goed en jouw resultaat zal gelijk in gebruik worden genomen!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent bezig met een ICT of gerelateerde opleiding, minimaal op HBO-niveau;
 • Je hebt ervaring met object-georiënteerd programmeren in PHP, SQL, Javascript, CSS en HTML;
 • Je bent kritisch, maar kunt ook luisteren naar ideeën van anderen;
 • Een pré is dat je affiniteit hebt met algoritmes en wiskunde;
 • Je gaat altijd voor het beste resultaat.

Stagevoorwaarden

 • Start in februari 2017 locatie hoofdkantoor Groningen;
 • Stageperiode van minimaal 5 maanden (20 weken);
 • Fulltime;
 • Stagevergoeding;
 • Goede begeleiding (15+ jaar ervaring in de ICT);
 • Mogelijkheid tot bijbaan indien de stage naar tevredenheid wordt afgesloten.

Zin in een stage bij Gadero?

Wat is jouw verhaal? Waarom moeten we juist jou nemen als stagiair? Neem contact op via yourstory@Gadero.nl ter attentie van Jeldrik Doevendans met vermelding “Stage + studie; in het onderwerp. Vermeldt in de e-mail jouw verhaal inclusief persoonlijke profiel, je motivatie en sluit je CV bij. Wij zullen hierna zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Fun, leren & presteren, dat is een stage bij e-commerce bedrijf Gadero. 


facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram

twitter gadero Volg ons op twitter voor het laatste nieuws
blog gadero Blog Gadero

Vacatures

Bekijk ook onze vacatures.