Wil jij werken bij een nuchter en innovatief bedrijf?

Gadero uit Groningen is reeds meer dan 10 jaar marktleider in online verkoop van hout, bestrating en aanverwanten. Een mix van een houthandel en e-commerce bedrijf. Vanuit Noord-Nederland leveren wij hout, steen en vloeren in heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daar werken wij hard aan. Marktleider blijven en groeien gaat immers niet van zelf. Wij doen het met een team van nuchtere mensen. Een gezonde balans tussen hard werken en plezier maken vinden wij belangrijk. Bovenal willen we altijd het beste voor de klant. Dat kunnen wij natuurlijk alleen met de allerbeste mensen om ons heen. Ontdek hier onze actuele vacatures.

Leergierige stagiair(e) Marketing & Communicatie gezocht!

Inhoud van de stage

Bij Gadero zoeken wij een HBO marketing/communicatie student die alles wil leren over de werkzaamheden bij een innovatief e-commerce bedrijf. Je belangrijkste taken zijn het schrijven en corrigeren van teksten voor de website en social media. Hierbij houd je altijd de behoefte van onze klanten in je achterhoofd en maak je de teksten zo aantrekkelijk mogelijk. Het is daarom voor ons belangrijk dat je, naast foutloos Nederlands, ook creatief kunt schrijven. Standaardteksten zijn er al genoeg. Naast deze kerntaak schrijf je informatieve blogs over onze producten en zorg je ervoor dat producten up-to-date zijn.

 Wat verwachten wij van jou?

 • Je volgt een opleiding op HBO-niveau;
 • Je bent creatief en werkt nauwkeurig;
 • Je werkt zelfstandig, maar functioneert ook goed in een team;
 • Je houdt ervan om eigen verantwoordelijkheden te hebben;
 • Je hebt affiniteit met de Nederlandse taal;
 • Je gaat altijd voor het beste resultaat.

Wat bieden wij?

Bij Gadero zijn de lijnen kort, dus we kunnen snel schakelen. Heb je een leuk idee? Laat het weten en wie weet kun je het zelf gaan uitwerken. Geen ervaring met ons assortiment? Geen probleem. De vakidioten op de werkvloer helpen je graag op weg en binnen de kortste keren sta je iemand uit te leggen hoe je een schutting bouwt of een terras aanlegt. Ook met je onderzoek helpen we je graag.

 • Beheer van social media;
 • Toevoegen van nieuwe content;
 • Verbeteren van de huidige content op basis van SEO;
 • Het schrijven van blogs.

Enthousiaste stagiair(e) ICT programmeur gezocht!

Inhoud van de stage

Tijdens je stage draai je mee met ons ICT-team, werk je aan ons constant beter wordende orderverwerkingssysteem of breid je onze tool om vlonders mee samen te stellen uit voor schuttingen en beschoeiingen. Je wordt onderdeel van het technische team en ondersteunt door enthousiaste tuinhout-experts. Hierdoor zul je gedurende jouw stage continu feedback ontvangen, zowel van de medewerkers als de klanten. De lijntjes zijn kort, de sfeer is goed en jouw resultaat zal gelijk in gebruik worden genomen!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent bezig met een ICT of gerelateerde opleiding, minimaal op HBO-niveau;
 • Je hebt ervaring met object-georiënteerd programmeren in PHP, SQL, Javascript, CSS en HTML;
 • Je bent kritisch, maar kunt ook luisteren naar ideeën van anderen;
 • Een pré is dat je affiniteit hebt met algoritmes en wiskunde;
 • Je gaat altijd voor het beste resultaat.

Ontdek ook het Gadero Youtube Kanaal en abonneer je gratis.

Wil jij werken bij het snelst groeiende en leukste e-commerce bedrijf van Noord-Nederland? Dat kan! Want wij hebben per februari 2021 weer stageplekken beschikbaar. Bij ons steek je gelijk je handen uit de mouwen en maak je actief deel uit van onze marketing afdeling. Je krijgt ruimte om een (onderzoeks)opdracht uit te voeren, die je zelf mag bedenken, maar waar wij je ook graag bij willen helpen.

Zin in een stage bij Gadero?

Neem contact op via hr@gadero.nl ter attentie van Annica Tjalma. Vermeld in de e-mail jouw verhaal/motivatie en sluit je CV bij. Wij zullen hierna zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Fun, leren & presteren, dat is een stage bij e-commerce bedrijf Gadero.

Vacatures

Bekijk ook onze vacatures.

Ontdek alles over Gadero