Wil jij werken bij een nuchter en innovatief bedrijf?

Gadero uit Groningen is reeds meer dan 10 jaar marktleider in online verkoop van hout, bestrating en aanverwanten. Een mix van een houthandel en e-commerce bedrijf. Vanuit Noord-Nederland leveren wij hout, steen en vloeren in heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daar werken wij hard aan. Marktleider blijven en groeien gaat immers niet van zelf. Wij doen het met een team van nuchtere mensen. Een gezonde balans tussen hard werken en plezier maken vinden wij belangrijk. Bovenal willen we altijd het beste voor de klant. Dat kunnen wij natuurlijk alleen met de allerbeste mensen om ons heen. Ontdek hier onze actuele vacatures.

Ontdek ook het Gadero Youtube Kanaal en abonneer je gratis.

Wil jij werken bij het snelst groeiende en leukste e-commerce bedrijf van Noord-Nederland? Dat kan! Want wij hebben per september 2022 weer stageplekken beschikbaar. Bij ons steek je gelijk je handen uit de mouwen en maak je actief deel uit van onze marketing afdeling. Je krijgt ruimte om een (onderzoeks)opdracht uit te voeren, die je zelf mag bedenken, maar waar wij je ook graag bij willen helpen.

Zin in een stage bij Gadero?

Neem contact op via hr@gadero.nl. Vermeld in de e-mail jouw verhaal/motivatie en sluit je CV bij. Wij zullen hierna zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Fun, leren & presteren, dat is een stage bij e-commerce bedrijf Gadero.

Vacatures

Bekijk ook onze vacatures.

Ontdek alles over Gadero