Logo Gadero
service

Stalen frame voor terras met afdak 112 x 210 x 230 cm

Productnummer
LDS17021
Ideaal voor kleine tuinen
Voor een luxe terras met afdak
Modern stalen frame
stalen_overkapping_frame
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Modern stalen frame

  • Ideaal voor kleine ruimte

  • Planken niet meegeleverd

Specificaties

Offerte knop
Ja
Kleur
RVS kleur
Diepte
112 cm
Breedte
210 cm
Hoogte
230 cm
Behandeling
Onbehandeld

Stalen frame voor terras met afdak 112 x 210 x 230 cm

Met dit handige stalen frame van 112 x 210 x 230 cm maakt u in een handomdraai uw eigen terras met afdak. Dit moderne stalen frame is uiterst geschikt voor kleine tuinen. Voor een gehele vlonder inclusief overkapping heeft u best wat ruimte in de tuin nodig. Zo heeft een overkapping staanders nodig om stevig te blijven staan. Deze stalen constructie ondersteunt uw vlonder en het afdakje in één, waardoor u veel minder ruimte nodig heeft. Ideaal voor kleine stadstuinen of een hoekje in de tuin. Deze moderne overkapping dient u nog wel zelf met planken te bekleden, u krijgt dus alleen het stalen frame geleverd!

Stalen frame voor een doorlopende overkapping in een wand en terras

Een overkapping met een stalen frame noemen wij ook wel een moderne overkapping. Doordat het frame de constructie ondersteunt heeft u geen staanders nodig. Dit heeft als voordeel dat deze overkapping, naast ruimtebesparend, ook heel modern is. Het stalen frame is 112 cm lang aan de onderkant en het afdakje heeft een afmeting van 70 cm. Daarnaast is het frame 230 cm hoog (buitenmaat) en 212 cm hoog (binnenmaat). Het geheel is 210 cm breed.

Om dit stalen frame tot terras met afdak te maken heeft u dus nog planken nodig. Een aantal geschikte opties vindt u bij de bijbehorende opties. Benieuwd hoe u dit doet? Bekijk dan ook de aflevering van Gadero TV waar Ronny het >frame bekleedt met Ipé hardhout.