Rasterflor beplantingelement 60x40x25 cm antraciet

Productnummer: EX700125 Maak eenvoudig een mooie natuurlijke afscheiding of bloembak met deze stapelblokken

€ 14,45 per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Rasterflor beplantingelement 60x40x25 cm antraciet

  • Robuuste uitstraling
  • wordt veel gebruikt als plantenbak
  • Ideaal voor borderwerk

Rasterflor beplantingelement 60x40x25 cm antraciet

Deze rasterflor beplantingelementen in de maat 60 x 40 x 25 cm  zijn Antraciet Zwart van kleur en ideaal voor het maken van een borderrand met daarin beplanting. De stapelblokken zijn hol van binnen waardoor er ruimte is voor potgrond en planten of bloemen. Deze stapelstenen worden vaak gebruikt als plantenbakken door grond in de holle ruimte te plaatsen.

De stapelblokken zijn gemaakt van geperst beton. Het cement wat is gebruikt is erg grof waardoor de steen een mooi korrelige en robuuste structuur heeft. De muurelementen kunnen simpel op elkaar gestapelt worden. Gebruik bij het maken van een muurtje of border onze stonefix steenlijm zodat de stapelelementen niet van elkaar af kunnen vallen. 

Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Rastorflor Rasterflor beplantingelement 60x40x25 cm antraciet Maak eenvoudig een mooie natuurlijke afscheiding of bloembak met deze stapelblokken Op voorraad
€ 14,45 per stuk incl. BTW