Stapelblokken 60x30x12cm hoekstuk strak antraciet zwart - Paved

Productnummer: PAV70004 A-kwaliteit muurelementen voor verhoogde border

Voor- en nadelen van Stapelblokken 60x30x12cm hoekstuk strak antraciet zwart - Paved

  • Past bij de 12x12 Paved blokken
  • Eenvoudig te verlijmen met spuitlijm of poederlijm
  • A-kwaliteit
  • Handige L-vorm voor stevige hoeken

Stapelblokken 60x30x12cm hoekstuk strak antraciet zwart - Paved

Verhoogde borders zijn de trend van de laatste jaren. Deze 60x30x12 cm Linia hoekstukken van het merk Paved behoren tot onze meest verkochte muurelementen. Deze L-vormige blokken kunnen gecombineerd worden met de 12x12x60cm Paved stapelblokken. Met deze hoekstukken bouwt u eenvoudig een border met stevice hoeken zonder dat u hoeft te slijpen. De 12x12 blokken zijn relatief licht en hierdoor zeer gescihkt voor het maken van kleine borders en andere tuinverhogingen. De lichte blokken kunnen eenvoudig door één persoon gelegd worden omdat ze maar 30 kilo per stuk wegen. De 12x12x60cm blokken wegen maar 20 kilo. Voor grote borders of tuinmuren zijn de 15x15 blokken erg gescihkt. 

Wist u dat u met deze betonnen rechthoekige stapelblokken uw tuin extra diepte geeft? Tevens kunt u uw beplanting mooi over de muurelementen laten groeien. Met deze robuuste betonnen muurblokken maakt u eenvoudig een verhoogde border, tuinmuur, plantenbak of vijverrand in uw tuin. Deze stapelbokken van het merk Paved zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 30 cm diepte, 12 cm hoogte en 60 cm lengte. Ons gehele assortiment stapelblokken met strakke randen vindt u hier. Vergeet niet om steenlijm mee te bestellen zodat u de blokken aan elkaar kunt verlijmen voor extra stevigheid. 

Paved Muurelementen

De strakke 60x30x12 cm betonnen blokken ofwel stapelstenen in de kleur antraciet zwart, zijn niet getrommeld en geven uw tuin een strakke uitstraling. De elementen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een muur, vijverrand, trap of een border. Combineer deze 60x30x12 cm muurblokken voor tuinborders met de 12x12x60cm blokken van het merk Paved. Zo hoeft u niet meer te slijpen en bouwt u een zeer stevige border zonder naden in de hoeken.

Tips voor montage

Deze moderne beton muurblokken passen in elke tuin. Voor een stevig geheel adviseren we deze stenen stapelblokken voor uw tuin op een opsluitband (op zijn kant) of in cement te plaatsen voor een extra stevige fundering. Plaats het eerst betonnen blok half boven en half onder de grond. Zo krijgt u een stevige basis. Stapel vervolgens de volgende 15x15 cm dikte muurelementen hier op. Laat de naden steeds halfsteens verspringen. Gebruik onze steenlijm voor het vastlijmen van de muurelementen. Zo voorkomt u dat de blokken verschuiven en dit is veiliger voor kinderen. Lees ons stappenplan voor muurelementen door en ga goed voorbereid aan de slag.

Onderstaande via over het maken van een verhoogde border geeft een perfect inzicht van het plaatsen van stapelblokken.

Zijn dit niet de  muurelementen die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Stapelbokken Paved 60x30x12cm Antraciet hoekstuk Stapelblokken 60x30x12cm hoekstuk strak antraciet zwart - Paved A-kwaliteit muurelementen voor verhoogde border Op voorraad
€ 5,25 Per stuk incl. BTW