Stapelblokken Antraciet Zwart Strak 12.5 x 12.5 x 45 cm Kijlstra Muurblokken

Productnummer: KS0002 strak en veelzijdig   |   Luxe uistraling   |   Minimale afname 10 stuks

Niet voorradig, aanvoer binnen 2-4 weken Levertijd 1-5 werkdagen

€ 3,45 Per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Antraciet Zwart Strak 12.5 x 12.5 x 45 cm Kijlstra Muurblokken

  • Veelzijdige stapelblokken
  • Strak
  • Minimale afname 10 stuks

Stapelblokken Antraciet Zwart Strak 12.5 x 12.5 x 45 cm Kijlstra Muurblokken

Bestel nu deze strakke 12,5 x 12,5 x 45 cm Antraciet Zwarte Pallisade blokken bij uw sierbestratings-expert Gadero. Met deze veelzijdige stapelstenen bouwt u een klein muurtje, een border rand, een vijverrand of kunt u een bloembak in de tuin maken. Deze Goedkope strakke stapelstenen zijn voordelig en van absolute topkwaliteit.

Doordat deze strakke linea palissade blokken gemaakt zijn van geperst beton zijn deze blokken ontzettend hard en stevig. Met deze Palissaden heeft u de mogelijkheid om strakke afscheidingen in uw tuin te creëren of om hoogteverschillen in uw tuin te maken. Deze Linea stapelblokken zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, de strakke en de getrommelde variant.

Deze muurelementen monteert u met onze steenlijm, deze vindt u rechtsonder op de pagina van dit product onder het kopje verwante producten. Met deze steenlijm is het eenvoudig om de stenen aan elkaar vast te lijmen.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Is dit product goed op maat te maken en zo ja, hoe kan dat het beste? Lukt het met beitel/hamer of is het daar te hard voor?

Deze stapelblokken zijn zeer eenvoudig door te slijpen. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
stapelblok 12,5 x 12,5 x 45 cm antraciet Stapelblokken Antraciet Zwart 12,5 x 12,5 x 45 cm Strak - Kijlstra Muurblokken strak en veelzijdig   |   Luxe uistraling   |   Minimale afname 10 stuks Ruim op voorraad
€ 3,45 Per stuk incl. btw