Stapelblok Linia Excellence Wave 15x15x60 Nero

Productnummer: EX62400   |   Unieke vorm   |   Vorstbestendig

€ 5,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblok Linia Excellence Wave 15x15x60 Nero

  • Creëer unieke designs
  • Een echte eye-catcher
  • Ook geschikt voor de oprit

Stapelblok Linia Excellence Wave 15x15x60 Nero

De Stapelblok Linia Excellence Wave Nero is een bijzonder muurelement met een unieke vorm de uw tuin net even anders anders maakt. Deze strakke stapelblokken zijn met hun prachtige donkere kleur een verrijking voor de moderne tuin. Door de vorm van de stenen kunt u eindeloos variëren met uw muurtjes, borders en plantenbakken. De Linia Excellence Wave komt in het populaire formaat 15x15x60cm. 

Linia Excellence Wave plaatsen

Deze stapelblokken zijn zeer eenvoudig te plaatsen en u heeft niet meer nodig dan steenlijm om ze stevig op hun plek te houden. Wel raden wij u aan om bij 3 of meer lagen een goede fundering onder de stapelblokken aan te leggen. Voor meer informatie en praktische tips over het plaatsen van muurelementen verwijzen wij u graag naar onze klustip!

Niet de stapelblok die u zocht? 

Passen deze stapelblokken niet in uw tuin? Bij Gadero heeft u keuze uit een ruim assortiment stapelblokken en muurelementen. Hier vindt u altijd wat u zoekt. Ook voor de rest van uw tuinbenodigdheden kunt u bij ons terecht, zoals betontegels, keramische tegels, zand, drainage en bestrating onderhoudsmiddelen. Maak vandaag nog uw bestelling compleet en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stapelblok Linia Excellence Wave 15x15x60 Nero Stapelblok Linia Excellence Wave 15x15x60 Nero   |   Unieke vorm   |   Vorstbestendig Op voorraad
€ 5,75 Per stuk incl. BTW