OP = OP Stapelblokken Lusso Stretto 28x18x14cm Grijs strak

Productnummer: EX72004   |   Lichtgewicht stapelblok voor tuinmuren, borders en plantenbakken

€ 3,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van OP = OP Stapelblokken Lusso Stretto 28x18x14cm Grijs strak

  • Vorstbestendig
  • Lichtgewicht stapelblok voor het maken van borders
  • A-kwaliteit stapelblokken van het merk Excluton
  • Multifunctioneel

OP = OP Stapelblokken Lusso Stretto 28x18x14cm Grijs strak

Wilt u moderne borders, plantenbakken, vijverranden en of andere soorten tuinmuurtjes maken? Wilt u dat deze bouwwerken een strak, modern design hebben? Dan raden wij u deze betonnen Lusso Stretto stapelblokken in de kleur grijs van Excluton aan. Deze A-kwaliteit stapelblokken hebben de afmetingen 28x18x14cm en zijn lichtgrijs van kleur die Gris wordt genoemd. Dit zorgt ervoor dat de stapelblokken een strak en modern design hebben. Deze stapelblokken zijn per stuk ongeveer 16 kg. Dit zorgt ervoor dat de stapelblokken makkelijk te gebruiken zijn.

Stapelblok van hoge kwaliteit 

Deze betonnen stapelblokken van Excluton hebben een hoge kwaliteit en zijn multifunctioneel. De stapelblokken zijn tevens vorstbestendig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken in de winter. Uw stapelblokken zullen niet door de vorst aangetast of uit positie gebracht worden. Uiteraard kan beton wel beïnvloed worden door verschillende weersomstandigheden. Dit betekent dat u de blokken in het voorjaar goed schoon moet maken zodat ze weer als nieuw lijken. 

Met deze Excluton betonnen stapelblokken van 28x18x14cm is gemakkelijk te werken. Met onze steenlijm kunt u heel gemakkelijk een border van meerdere lagen maken. Wij adviseren u om de steenlijm tussen de lagen toe te voegen, zo wordt uw bouwproject het stevigst en worden eventuele ongelukken in de kiem gesmoord.

Unieke kleur

Wat deze stapelblokken uniek maakt is de combinatie van de afmetingen en de kleur. Heeft u een rustige, strakke tuin? Dan gebruikt u deze stapelblokken om bijvoorbeeld een plantenbak mee te maken om zo uw tuin meer diepte te geven. Wilt u uw tuin een minder strak, maar origineel design geven en wilt u de stapelblokken laten opvallen? Dan raden wij u de grijs/zwarte variant van deze stapelblokken aan. Wilt u een donkere, maar toch frisse kleur over uw tuin laten vallen? Kijk dan naar de antraciet zwarte variant van deze stapelblokken. 

Wilt u toch nog verder kijken naar andere soorten stapelblokken? Wij bieden een enorm assortiment aan waar u zelf de ideale stapelblokken kunt uitkiezen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stapelblokken Lusso Stretto Grijs OP = OP Stapelblokken Lusso Stretto 28x18x14cm Grijs strak   |   Lichtgewicht stapelblok voor tuinmuren, borders en plantenbakken Op voorraad
€ 3,95 Per stuk incl. BTW