Stapelblokken Lusso Stretto 28x18x14cm Grijs/Zwart strak

Productnummer: EX72002   |   Lichtgewicht stapelblok voor tuinmuren, borders en plantenbakken

Tijdelijk niet leverbaar

€ 4,06 Per stuk incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Lusso Stretto 28x18x14cm Grijs/Zwart strak

  • Vorstbestendig
  • Lichtgewicht stapelblok voor het maken van borders
  • A-kwaliteit stapelblokken van het merk Excluton
  • Multifunctioneel

Stapelblokken Lusso Stretto 28x18x14cm Grijs/Zwart strak

Zoekt u multifunctionele stapelblokken van A-kwaliteit met een opvallende, doch veilige kleur? Dan zit u hier goed. Deze grijs/zwarte stapelblokken van topfabrikant Excluton hebben de afmetingen 28x18x14cm. Deze modieuze blokken zijn relatief van een licht gewicht. Excluton heeft deze stapelblokken zo ontwikkeld dat zij ideaal zijn voor het maken van tuinverhogingen.

Multifunctioneel

De Excluton stapelblokken wegen ongeveer 16 kg per stuk. Dit maakt de blokken zeer eenvoudig te gebruiken voor het maken van borders, plantenbakken, vijverranden en andere soorten tuinmuurtjes. Deze stapelblokken zijn van hoge kwaliteit en zijn multifunctioneel. De stapelblokken zijn tevens vorstbestendig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken in de winter. Uw stapelblokken zullen door de vorst niet aangetast of uit positie gebracht worden mits de blokken volgens ons advies verwerkt zijn. Beton kan uiteraard wel beïnvloed worden door verschillende weersomstandigheden. Dit betekent dat u de blokken in het voorjaar goed schoon moet maken zodat ze weer als nieuw lijken. 

De opvallende afmetingen die Excluton aan deze stapelblokken heeft gegeven in combinatie met de grijs/zwarte kleur die de stapelblokken hebben, geven een uniek beeld van uw tuin. Met deze betonnen stapelblokken van 28x18x14cm is gemakkelijk te werken. Met onze steenlijm kunt u heel gemakkelijk een border van meerdere lagen maken. Wij adviseren u om de steenlijm tussen de lagen toe te voegen, zo wordt uw bouwproject het stevigst en worden eventuele ongelukken in de kiem gesmoord.

Twijfelt u nog?

Weet u nog niet zeker of de grijs/zwarte stapelblokken iets voor u zijn en wilt u misschien een fijne, donkere kleur over uw tuin laten vallen? Kijk dan naar de antraciet zwarte variant van deze stapelblokken. Wilt u een strak, modern design in uw tuin? Kijk dan naar de gris variant van deze stapelblokken.

Twijfelt u over de afmetingen en wilt u toch nog verder kijken naar andere soorten stapelblokken? Wij bieden een enorm assortiment aan waar u zelf de ideale stapelblokken kunt kiezen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stapelblokken Lusso Stretto Stapelblokken Lusso Stretto 28x18x14cm Grijs/Zwart strak   |   Lichtgewicht stapelblok voor tuinmuren, borders en plantenbakken
€ 4,06 Per stuk incl. BTW