Natuursteen stapelblokken Spotted Bluestone 35x15x15cm Michel Oprey

Productnummer: MOB01120   |   Zeer luxe stapelblokken van hoge kwaliteit

Tijdelijk niet leverbaar 7-10 werkdagen

€ 22,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Natuursteen stapelblokken Spotted Bluestone 35x15x15cm Michel Oprey

  • Origineel Bluestone
  • Ideaal voor verhoogde borders of tuinmuren
  • Creëer diepte in uw tuin met borderbakken
  • 4 zijden gezaagd, 2 zijden gekloofd
  • Bij 4 lagen op elkaar of meer gebruik maken van fundering

Natuursteen stapelblokken Spotted Bluestone 35x15x15cm Michel Oprey

U zoekt mooie stapelblokken voor een tuinmuur of border en bent opzoek naar natuursteen? Deze Natuursteen stapelblokken zijn gemaakt van kalksteen ook wel bluestone genoemd. Deze muurelementen hebben een unieke blauwe kleur en zijn zeer populair binnhet het natuursteen assortiment. Een groot voordeel is dat de stapelstenen eenvoudig zijn te reinigen met een hogedruk spuit waardoor u ieder jaar weer zo goed als nieuwe blokken in de tuin heeft en er een levenlang van kunt genieten. Met deze natuurstenen muurelementen maakt u eenvoudig een verhoogde border of tuinmuur in uw tuin. Deze blauwe palissaden zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 35cm lang, 15cm dik en 15cm hoog. Deze kalksteen blokken wegen 21 kilo per stuk en een volle pallet bestaat uit 48 blokken. Deze Spotted bluestone elementen worden gezaagd en gekloofd. Hierdoor hebben de blokken een gekloofde zichtzijde, maar de andere zijden zijn helemaal strak waardoor ze eenvoudig te stapelen zijn.

Deze natuurstenen muurelementen van het merk Michel Oprey en Beisterveld, ook wel borderelementen genoemd, zijn gekloofd en geven uw tuin borders een luxe authentieke uitstraling. De elementen van steen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een border, terrasrand, tuinmuur, plantenbak, vijverrand of grondkering. Bestel ook direct natuursteen afdekbanden voor een mooie afwerking van uw tuinmuur of borderrand.

Bent u op zoek naar andere muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken of bekijk ons aanbod van Michel Oprey stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stapelblokken Natuursteen Spotted Bluestone Natuursteen stapelblokken Castle Rock Mint 35x15x15cm Michel Oprey   |   Zeer luxe stapelblokken van hoge kwaliteit
€ 22,75 Per stuk incl. BTW