Stapelblokken strak 15x15x45cm Antraciet Zwart - Kijlstra

Productnummer: KV70702   |   voor diepte in uw tuin

€ 3,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken strak 15x15x45cm Antraciet Zwart - Kijlstra

  • Maatvast
  • Ideaal voor het maken van verhoogde borders
  • Creëer diepte in uw tuin
  • Bestel direct onze steenlijm mee
  • Niet geschikt voor het maken van hoge muren
  • Bij 4 lagen gebruik maken van een extra stevige fundering

Stapelblokken strak 15x15x45cm Antraciet Zwart - Kijlstra

Zoekt u mooie stapelblokken van kwalitatief hoogwaardig antraciet zwart beton? Dit stapelblok van A - merk Kijlstra is in de nieuwe maat van 15x15x45 cm gemaakt. Met deze betonnen stapelblokken maakt u eenvoudig een verhoogde border, plantenbak of tuinmuur in uw tuin. De muurblokken zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 15 x 15 x 45 cm waardoor ze slechts 23 kilogram wegen en goed te tillen zijn. De diepte is 15 cm, de hoogte 15 cm en de lengte 45 cm.

Tips voor blokken van beton plaatsen

Deze 15x15 cm dikte stapelblokken voor de tuin behoren tot onze hardlopers. Plaats de eerste rij half onder en half boven de grond waterpas op een stevig zandbed of eventueel een cement fundering of op een opsluitband op zijn kant. De volgende laag halfsteens laten verspringen en vast lijmen met onze steenlijm voor een veilig en stevig geheel. Vervolgens aanvullen met zwarte aarde of zand inclusief worteldoek met grind. U kunt zelf bepalen hoe hoog u uw border of grondkering wilt maken. Voor een uitgebreide uitleg kunt u het stappenplan doorlezen voor het maken van een verhoogde border.

Stapelblokken en muurelementen kopen 

Stapelblokken kopen of stapelstenen kopen doet u voordelig en gemakkelijk bij sierbestratingshandel Gadero. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stapelblokken strak 15x15x45cm Antraciet Zwart - Kijlstra Stapelblokken strak 15x15x45cm Antraciet Zwart - Kijlstra   |   voor diepte in uw tuin Op voorraad
€ 3,75 Per stuk incl. BTW