Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Antraciet 15x15x30 cm

Productnummer: TV0709   |   Ook verkrijgbaar in 15x15x60 cm

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Antraciet 15x15x30 cm

  • Strakke randen voor moderne look
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Lichtgewicht en A-kwaliteit uit de Tuinvisie fabriek
  • Geschikt voor allerlei muurtjes of borders maken van steen

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Antraciet 15x15x30 cm

Plaats deze te gekke strakke Wallblock New antraciet 15x15x30 cm in uw tuin om diepte aan te brengen. De Wallblock New antraciet zijn strakke muurelementen van Tuinvisie die goed tot hun recht komen in strakke tuinen. Een verhoogde border met split of grind zorgt voor een leuk effect in uw tuin en is ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Uiteraard kunt u ook planten in de borders plaatsen. Zeker leuk voor in een voortuin. Naast borders is het ook mogelijk om met deze grijze muurelementen een vijver te maken of een tuinafscheiding.

Muurelementen plaatsen

Deze WallBlock New Antraciet van Tuinvisie kunt u het beste verlijmen. Gebruik hier FIXS kant-en-klare schuimlijm voor of FIXS poederlijm. Vanaf 3 lagen muurelementen raden wij u aan om een fundering aan te leggen. Voor meer tips over het aanleggen van borders raden wij u aan om onze handige klustips te lezen.

Wallblock New antraciet kopen

Koop via uw Tuinvisie dealer Gadero deze strakke WallBlocks New antraciet 15x15x30 cm. We bezorgen uw bestelling standaard binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nieuw Wallblock New Antraciet 15x15x30cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Antraciet 15x15x30 cm   |   Ook verkrijgbaar in 15x15x60 cm Op voorraad
€ 3,45 Per stuk incl. BTW