Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Smook 12x10x30 cm

Productnummer: TV0702   |   A-kwaliteit stapelblokken voor muur of border

€ 2,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Smook 12x10x30 cm

  • Strakke randen voor moderne look
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Lichtgewicht
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Smook 12x10x30 cm

De Tuinvisie Wallblock New Smook 12x10x30 cm zijn te gekke grijze stapelblokken die helemaal van nu zijn. Deze mooie grijze kleur is echt een trend. Met de Wallblock New Smoke 12x10x30 cm maakt u van alles in uw tuin, zodat uw tuinontwerp tot leven komt. Denk aan verhoogde borders met mooie planten of een fraaie vijver. Een verhoogd terras aanleggen met de Wallblock New Smook is ook een leuke optie. Deze grijze stapelblokken kunt u prima als tuinafscheiding voor bijvoorbeeld uw voortuin gebruiken.

Stapelblokken plaatsen

Bij een muur tot 3 lagen kunt u deze stapelblokken eenvoudig in een afgetrild zandbed leggen zonder een fundering aan te leggen. Bij een muurtje vanaf 3 lagen raden wij u aan om de stapelblokken op een fundering van beton te plaatsen. Verlijm de stapelblokken aan elkaar met onze FIXS poederlijm of met onze FIXS schuimlijm. Deze laatste werkt het meest eenvoudig en zorgt voor de sterkste verbinding.

Lees onze handige klustips door voor meer informatie of bekijk onze klusvideo voor het maken van een border.

Stapelblokken kopen

Bestel uw nieuwe border, tuinafscheiding of vijver bij uw Tuinvisie dealer Gadero. Wij bezorgen uw grijze stapelblokken standaard binnen 5 werkdagen. Vergeet u niet uw steenlijm te bestellen?

Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nieuw Wallblock New 12x10x30cm Smook Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Smook 12x10x30 cm   |   A-kwaliteit stapelblokken voor muur of border Op voorraad
€ 2,45 Per stuk incl. BTW