Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Smook 15x15x60cm

Productnummer: TV0713   |   Ook afdekranden beschikbaar   |   Geschikt voor veel projecten

€ 6,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Smook 15x15x60cm

  • Strakke randen voor moderne look
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Zeer stevig
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Smook 15x15x60cm

Door gebruik te maken van muurelementen zorgt u voor meer diepte in uw tuin. De Wallblock New Smook 15x15x60 cm van Tuinvisie is perfect voor het maken van tuinafscheidingen, vijvers en verhoogde borders. De grijze muurelementen zijn eenvoudig en snel te verwerken. Deze voordelige grijze muurelementen van Tuinvisie passen perfect in een strakke moderne tuin.

Muurelementen plaatsen

Het plaatsen van muurelementen is vrij simpel waardoor bijna iedereen deze klus kan uitvoeren. We adviseren u om muurelemente te lijmen. Wij adviseren FIXS schuimlijm of FIXS poederlijm. Dit zorgt voor een stevig geheel. Vanaf 3 lagen is het raadzaam om eerst een fundering onder de Wallblock New Smook 15x15x60 cm aan te brengen. Deze fundering kan bestaan uit een opsluitband op zijn kant, maar snelcement is ook een goede optie. Voor meer informatie raden wij u aan om onze handige klustips eens door te lezen.

Grijze muurelementen kopen

Ga direct aan de slag met uw tuin en bestel de Wallblock New Smook via uw Tuinvisie dealer Gadero. Vergeet u niet uw toebehoren zoals lijm te bestellen? Wij bezorgen uw nieuwe muurelementen standaard binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock New Smook 15x15x60cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Smook 15x15x60cm   |   Ook afdekranden beschikbaar   |   Geschikt voor veel projecten Op voorraad
€ 6,45 Per stuk incl. BTW