Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Split Smook 15x6x40cm

Productnummer: TV0761   |   Gekloofde stapelblokken voor maken van tuinmuren

€ 2,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Split Smook 15x6x40cm

  • Gespleten afwerking voor een robuuste uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Lichtgewicht
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Split Smook 15x6x40cm

Zoekt u moderne stapelblokken met een grillige uitstraling? De Wallblock Split Smook 15x6x40 cm van Tuinvisie passen precies in het plaatje. De Tuinvisie Wallblock Smook 15x6x40 cm is namelijk gespleten na productie. Dit zorgt voor grillige zijkanten. De bovenkant van deze stapelblokken zijn wel glad.

Stapelblokken zijn erg veelzijdig en geven de tuin meer diepte. Stapelblokken als plantenbak of vijver is dan ook vrij simpel zelf te maken. U maakt het af door een afdekplaat te plaatsen op de stapelblokken. Zoekt u een andere kleur? Het hele assortiment Wallblock Split van Tuinvisie vindt u hier.

Stapelblokken leggen

Wilt u borders die onderhoudsvriendelijk zijn in uw voortuin? Vul uw borders met split of grind. Wij hebben klustips voor u klaar staan zodat u zelf stapelblokken kunt aanleggen in uw tuin. ,

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock Split Smook 15x6x40cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Split Smook 15x6x40cm   |   Gekloofde stapelblokken voor maken van tuinmuren Op voorraad
€ 2,95 Per stuk incl. BTW