Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Texels Bont 12x12x60 cm

Productnummer: TV0707   |   In verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar

€ 4,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Texels Bont 12x12x60 cm

  • Strakke randen voor moderne look
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Handig formaat
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Texels Bont 12x12x60 cm

Zoekt u bruine stapelblokken met een strak uiterlijk? De Tuinvisie Wallblock New Texels Bont 12x12x60 cm is precies wat u zoekt. Deze bruine stapelblokken zijn glad afgewerkt waardoor ze uitstekend passen in moderne tuinen met strakke lijnen. Deze bruine stapelblokken zijn erg leuk als verhoogde border met planten er in. Wilt u graag een onderhoudsvriendelijke tuin? Kies dan voor split of grind in uw border. Met deze strakke stapelblokken 12x12x60 cm maakt u een verhoogd terras en wat dacht u van een vijver? Maak het af met een strakke vijverrand.

Plaatsen van stapelblokken

Om uw border of vijver zo sterk mogelijk te maken, raden wij u aan om stapelblokken te lijmen. Dit zorgt voor een zo sterk mogelijk geheel waar u jaren mee vooruit kunt. Kies voor FIXS schuimlijm of FIXS poederlijm. Voor meer dan 3 lagen is het verstandig om een fundering aan te brengen. Als fundering gebruikt u snelcement of een opsluitband op zijn kant. Voor meer informatie over het plaatsen van stapelblokken hebben wij klustips voor u klaar staan of bekijk onze aflevering over stapelblokken via Gadero TV.

Wallblock New Texels Bont kopen

Bestel nu deze bruine 12x12x60 cm stapelblokken. Wij bezorgen standaard uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nieuw Wallblock New Texels Bont 12x12x60 cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Texels Bont 12x12x60 cm   |   In verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar Op voorraad
€ 4,95 Per stuk incl. BTW