Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Zeeuws Bont 12x12x60cm

Productnummer: TV0705   |   Makkelijk te hanteren   |   Verschillende afmetingen

€ 4,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Zeeuws Bont 12x12x60cm

  • Strakke randen voor moderne look
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Handig formaat
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Zeeuws Bont 12x12x60cm

Onze Tuinvisie Wallblock New Zeeuws Bont 12x12x60 cm is de ideale basis voor het maken van een tuinafscheiding of border. Deze grijze muurelementen zijn ook perfect voor het aanleggen van een vijver. Een verhoogde border met vijverrand geeft het geheel een luxe uitstraling. Om alles onderhoudsvriendelijk te maken kunt u kiezen voor split of grind in uw border.

Muurelementen plaatsen

Het is verstandig om de Wallblock New Zeeuws Bont 12x12x60cm te verlijmen als u meer dan 1 laag gaat gebruiken. U kunt het beste de stenen halfsteensverband stapelen. Om stapelblokken te lijmen kunt u het beste onze FIXS schuimlijm hiervoor gebruiken. Bestaat uw project uit meer dan 3 lagen aan muurelementen? We raden u aan dan eerst een fundering aan te brengen. Hiervoor kunt u snelcement gebruiken bijvoorbeeld.

Muurelementen kopen

Koop nu deze grijze muurelementen van Tuinvisie voor uw tuin! Wij bezorgen standaard uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nieuw Wallblock New Zeeuws Bont 12x12x60cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Zeeuws Bont 12x12x60cm   |   Makkelijk te hanteren   |   Verschillende afmetingen Op voorraad
€ 4,95 Per stuk incl. BTW