Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Smook 12x10x30cm

Productnummer: TV0723   |   Verkrijgbaar is verschillende maten

€ 1,70 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Smook 12x10x30cm

  • Getrommelde randen voor nostalgische uitstraling
  • Bijbehorende afdekplaat verkrijgbaar
  • Lichtgewicht
  • Geschikt voor muurtjes of borders

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Old Smook 12x10x30cm

WallBlock Old Smook 12x10x30 cm van Tuinvisie zijn getrommelde stapelblokken. Getrommeld betekent dat de stapelblokken verouderd zijn. Hierdoor zijn ze niet meer strak qua uiterlijk. Deze stapelblokken passen door hun uiterlijk heel goed thuis in stadstuinen of tuinen met een monumentaal karakter. Creëer diepte in uw tuin door van deze voordelige stapelblokken verhoogde borders te maken of een vijver aan te leggen. De getrommelde stapelblokken gebruiken als lage borders in de voortuin met split of grind is erg populair. U heeft hierdoor een knusse voortuin die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is.

Stapelblokken plaatsen

Als u meerdere lagen stapelblokken op elkaar gaat plaatsen, dan raden wij u aan om de getrommelde stapelblokken in halfsteensverband te stapelen. Lijm de grijze stapelblokken met de kant-en-klare FIXS schuimlijm of FIXS poederlijm. Vanaf 3 lagen is het raadzaam om een fundering van snelcement aan te leggen. Wilt u een muur van meer dan 60 cm maken? Vraag dan eerst advies aan een hovenier over de te plaatsen fundering. Voor meer informatie over het verwerken van stapelblokken hebben wij klustips voor u klaar staan.

Koop nu de Wallblock Old Smook 12x10x30 cm samen met onze FIXS steenlijm. Binnen 5 werkdagen ontvangt u uw bestelling en kunt u aan de slag met uw tuin!

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock Old Smook 12x10x30cmStapelblokken Wallblock Old 12x10x30cm Smook   |   Verkrijgbaar is verschillende maten Ruim op voorraad
€ 1,70 per stuk incl. btw