Houten Statafel met 4 Krukken 100 x 100 cm

EUTR

Productnummer: VZ2046   |   Robuuste uitvoering - Normaal 309,95

€ 279,95 per stuk incl. BTW

Specificaties voor Houten Statafel met 4 Krukken 100 x 100 cm

  • Geschaafd hout
  • Gedroogd vuren
  • Complete set
  • Voor binnen en buiten
  • Onbehandeld, beitsen aanbevolen

Houten Statafel met 4 Krukken 100 x 100 cm

De afmetingen van deze moderne houten statafel zijn 100 x 100 x 112 cm. Deze luxe buitentafel van naaldhout wordt ook wel loungetafel of borreltafel genoemd. De lichtgewicht krukjes zijn voorzien van een handige balk om je voeten op te leunen.

Deze statafel set is gemaakt van onbehandeld geschaafd grenen hout en zeer geschikt voor naast de barbeque, in de tuin of voor onder een overkapping. Deze statafel voor in de tuin is ook leuk om te gebruiken bij een tuinfeest. De verhoogde tafel zorgt voor een actieve houding van uw gasten. Desgewenst kunt u de set lakken.

De afmetingen van de houten krukken zijn 40 x 40 x 75 cm. Deze statafel met krukken is gemaakt van onbehandelde steigerplanken. Door levering in grote onderdelen eenvoudig en snel te monteren.

Voor een langere levensduur adviseren we deze tafel en krukken te beitsen. 

Deze tafel en 4 barkukken worden in een handig pakket geleverd, waarbij de panelen geniet en al voorgemonteerd zijn. Tevens komt dit pakket met een duidelijke beschrijving en bevestigingsmateriaal.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
statafel sfeerplaatje Houten Statafel Met 4 Krukken 100 x 100 cm EUTR   |   Robuuste uitvoering - Normaal 309,95 Ruim op voorraad
€ 279,95 per stuk incl. BTW