Statafel steigerhout met zinken blad 82 x 82 x 112 cm

Productnummer: PG3468 Geen bouwpakket, kant en klaar geleverd   |   Geschuurd steigerhout   |   Maatwerk mogelijk

€ 219,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Statafel steigerhout met zinken blad 82 x 82 x 112 cm

  • Klant en klaar geleverd
  • Geschuurd steigerhout
  • Industriële uitstraling
  • Maatwerk mogelijk

Statafel steigerhout met zinken blad 82 x 82 x 112 cm

Op zoek naar een unieke steigerhouten statafel? Deze kant en klare statafel van steigerhout beschikt over een houten tafelblad dat met zink is afgewerkt. Deze Statafel steigerhout met zinken blad is 82 cm breed, 82 cm diep en heeft een hoogte van 112 cm. Het zinken tafelblad van deze statafel van steigerhout zorgt voor een fraai industriële uitstraling en is een ware eyecather. Het 82 x 82 cm tafelblad heeft een bladdikte van 7 cm en is fraai afgewerkt met walsblank zink met en dikte van 0.8 mm. Veder is deze statafel gemaakt van geschuurde steigerhouten planken met een dikte van 3 cm. De steigerhouten sokkel van de statafel is 43 x 43 cm en is aan de onderkant rondom fraai afwerkt met een lijst van steigerhout.

Het onbehandelde zink van het tafelblad zal door weersinvoeden een verouderde haast verweerde uitstraling krijgen, wat het blad extra karakter geeft. Deze Statafel steigerhout met blad van zink is zowel binnen als buiten te gebruiken. Voor buitengebruik raden wij aan om het geschuurde onbehandelde steigerhout te behandelen met bijvoorbeeld een transparante beits (Carefree Protect).

Maatwerk is mogelijk, neem voor de mogelijkheden contact met ons op.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Industriële uitstraling Statafel Steigerhout met zinken blad Statafel steigerhout met zinken blad 82 x 82 x 112 cm Geen bouwpakket, kant en klaar geleverd   |   Geschuurd steigerhout   |   Maatwerk mogelijk Ruim op voorraad
€ 219,95 per stuk incl. btw