Steenlijm All Weather 290 ml kit

Productnummer: GL70326   |   Te gebruiken in alle weersomstandigheden

Voor- en nadelen van Steenlijm All Weather 290 ml kit

  • Ideaal voor het verlijmen van stapelblokken
  • Goed voor circa 15 meter
  • Voor het verlijmen van vijverranden dient u dit materiaal niet te gebruiken. Raadpleeg hiervoor een lijmspecialist.

Steenlijm All Weather 290 ml kit

Deze Gardenlux steenlijm All Weather 290 ml is speciale steenlijm om bijvoorbeeld muurelementen te verlijmen. Met deze lijm in een handige tube verlijmt u eenvoudig alle soorten stenen aan elkaar. Met deze speciale All Weather uitvoering kunt u de stenen onder bijna alle weersomstandigheden verlijmen. Ook is het mogelijk om met deze lijm vochtige stenen aan elkaar te lijmen.

Let op, voor het verlijmen van vijverranden dient u dit materiaal niet te gebruiken. Raadpleeg hiervoor een lijmspecialist. 

Zie onderstaande video voor instructies en tips voor het verlijmen van stenen muurlementen en stapelblokken:


Vragen & antwoorden over dit product

hoeveel blokken van 15*15*60 kan je lijmen met 1 lijmspuit?

Dit is moeilijk te zeggen omdat iedereen de lijm op een andere manier en in andere hoeveelheden op de blokken aanbrengt. Wij gebruiken het lijm zelf altijd in een S beweging en kunnen dan ongeveer 15 meter lijmen.

Ik ga een tweelaags (30 cm totaal) plantenbak maken van zwarte betonblokken van 120*15*15cm en 60*15*15 cm. Wat is handiger? Lijm of kit? Wat is steviger? Lijm of kit?

Kit is makkelijker in gebruik en ideaal wanneer u maar weinig nodig heeft. Een emmer is voordeliger wanneer u vel moet verlijmen. De emmer dient u te mengen met water en met een spatel aan te brengen op de stenen. Het is allebei echter even stevig. 

Is deze lijm ook geschikt om een trap mee te lijmen ( bestaande trap) tegels van 40x40.

hiervoor zou ik een lijmspecialist benaderen als ik u was. De trap zal namelijk zwaar belast worden en ik durf niet te garanderen dat steenlijm hier geschikt voor is. 

Is deze lijm geschikt om een aantal natuurstenen te lijmen die net onder de waterspiegel van een tuinvijver zitten? Ik laat het waterpeil iets zakken voordat ik begin. Is de lijm bestand tegen voortdurende wateromgeving en logen er geen stoffen uit die schadelijk zijn voor de vissen/ beplanting in de vijver?

Wij durven bij deze kit niet te garanderen of er schadelijke stoffen voor vissen inzitten. Er zijn wel kitsoorten die hier speciaal voor ontwikkelt zijn. 

 

Steenlijm All Weather 290 ml Kit/spuitpistool Hoeveel strekkende meter lijm ik met dit product?

Hangt af van de breedte van het product. Reken met ongeveer 20 muurelementen van 100 cm met 1 bus.

Hoeveel blokken van 32x 13 x 10 ((l,br, h) kan ik met 1 tube verlijmen

Circa 20 stuks.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gardenlux steenlijm All Weather 290 ml Steenlijm All Weather 290 ml kit   |   Te gebruiken in alle weersomstandigheden Op voorraad
€ 9,25 Per stuk incl. BTW