WS Steenlijm Poeder 15kg voor stapelblokken

Productnummer: WS00010   |   Hoge kleefkracht & weerbestendig   |   Extra vloeibaar   |   Snelhardend

€ 24,95 Per 15kg incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van WS Steenlijm Poeder 15kg voor stapelblokken

  • Hoge kleefkracht
  • Weerbestendig
  • Extra vloeibaar
  • Wordt snel hard
  • Vorstvrij bewaren

WS Steenlijm Poeder 15kg voor stapelblokken

Bent u op zoek bent naar een snelle manier om uw muurtje, borders van gebakken bestrating, betonnen stapelblokken of natuurstenen stapelelementen te lijmen? Dan heeft u met WS Steenlijm Poeder 15kg de oplossing gevonden! Door de hoge kleefkracht en de weersbestendigheid is deze steenlijm poeder ideaal voor gebruik in uw tuin. Daarnaast is het ook zeer gebruiksvriendelijk. Omdat de poederlijm op cementbasis is hoeft u enkel water toe te voegen en het is klaar voor gebruik. Ook is het extra vloeibaar en wordt snel hard na verwerking. U bent dus binnen no time klaar! Het verbruik is circa 5 kg per m², afhankelijk van de steentype, laagdikte en metselverband. 

Voorbereiding

Zorg altijd voor een schone, droge en vlakke ondergrond. Ook dient de eerste laag waterpas te staan, zodat de bovenliggende lagen ook recht blijven liggen. 

Gebruik

Maak de WS Steenlijm poeder aan met water tot een stevige, klontvrije massa. De inhoud van de emmer van 15 kg wordt in circa 3 liter water gestrooid en met een mortelmenger of boormachine en mengstaaf vermengd. Breng de mortel volvlaks met een troffel aan op de steen en strijk eventueel af met een lijmkam. Ook kan de mortel op de kopse kant van de steen aangebracht worden voor een dichte stootvoeg. tijdens het aandrukken van de steen zo min mogelijk lijm aan de voorzijde aan de voegen laten lopen. Teveel aangebrachte mortel die aan de zichtzijde(n) uitpuilt, laten opstijven en na circa 45 min met een voegspijker uitkrabben tot de gewenste diepte. Bij voorkeur op de gehele achterzijde van het muurtje een dunne filmlaag aanbrengen. 

Bescherm de verwerkte mortel tegen een te snelle uitdroging en weersinvloeden zoals zon, wind, slagregen en vorst. Reinig na gebruik onmiddellijk uw gereedschap met water. in verharde toestand is het reinigen alleen nog mechanisch mogelijk.

Bewaaradvies

Het is van belang dat u dit product vorstvrij bewaard. 

Wanneer u de WS Steenlijm Poeder of een ander artikel van WS Tuinproducten bij gadero bestelt heeft u deze binnen enkele werkdagen in huis. Voeg ook stapelblokken, terrastegels en andere bestrating toebehoren toe aan uw bestellen zodat u direct aan de slag kan met het aanleggen van een prachtig terras of oprit!

Is dit niet het product wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod in steenlijmen in de categorie voegmortel en steenlijm


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
WS Steenlijm Poeder 15kg voor stapelblokken WS Steenlijm Poeder 15kg voor stapelblokken   |   Hoge kleefkracht & weerbestendig   |   Extra vloeibaar   |   Snelhardend Op voorraad
€ 24,95 Per 15kg incl. BTW