Logo Gadero
service

Houten Steenschot Grenen 120 x 75 x 4 cm

Productnummer
LDS44004-1200-750-50
Stoer steenschot van naaldhout
Voor meubels en tijdelijke vloeren
steenschotten_grenen
steenschot_grenen_hout
steenschotten_grenen_hout
Per stuk

25,95

incl. BTW

3 stuks op voorraad
48 uur
Details
Lengte
120 cm
Breedte
75 cm
Hoogte
4 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Stevige houten plaat met stalen rand

  • Mooi verweerd uiterlijk voor een ruige uitstraling

  • Echt gebruikt in een steenfabriek

  • Om zelf meubels te maken of voor een tijdelijke vloer

  • Gaat minder lang mee dan hardhouten steenschotten

  • Gebruikt, dus licht beschadigd en verkleurd

Specificaties

Afwerking hout
Bezaagd
Houtsoort
Grenen
Kleur
Grijs
Lengte
120 cm
Dikte
4 cm
Breedte
75 cm
Hoogte
4 cm

Houten Steenschot Grenen 120 x 75 x 4 cm

Met deze extra dikke steenschotten van hoogwaardig grenenhout maakt u een leuk terras, een tijdelijke vloer of een robuuste salontafel. De steenschotten hebben een afmeting van 120 x 75 x 4 cm en zijn voorzien van een stalen rand. Deze schotten zijn echt gebruikt in een steenfabriek en geven door de lichte beschadigingen en verkleuringen een ruige uitstraling aan uw tafel of vloer. Voor een kleine prijs kunt u deze steenschotten bij ons bestellen en maakt u uw eigen unieke meubels. De grenen steenschotten gaan ongeveer 10 jaar mee.

Steenschotten monteren

Deze steenschotten zijn machinaal geschuurd en kunnen gebruikt worden voor een terras of een tijdelijke vloer van bijvoorbeeld een strandtent. Wanneer u de schotten hiervoor wilt gebruiken is het belangrijk om de schotten te ventileren met bijvoorbeeld balken van 4.5 x 7.0 cm om de 30 cm. Gebruik bij het monteren van deze grenen schotten van 4 cm dik RVS-schroeven van 7 cm lang. U kunt deze steenschotten overigens ook combineren met de grenen schotten van het formaat 110 x 140 x 5 cm.

Steenschot Meubels

Behalve vloeren en terrassen kunt u nog vele andere mooie dingen maken met deze grenen steenschotten. Met twee schotten naast elkaar zet u bijvoorbeeld een eettafel voor binnen of buiten in elkaar. Ook is het mogelijk om een grote plantenbak of schutting te maken. Voor binnen maakt u met deze schotten een mooi bureau, keukenblad of bed.

Wilt u deze steenschotten gebruiken om meubels of een terras te maken? Dan kunt u meteen balken, schroeven en andere benodigdheden bij Gadero bestellen.

Is dit toch niet het product dat u zoekt? Kijkt u dan eens bij de andere populaire steenschotten in ons assortiment of maak bijzonder meubels met onze andere meubelplanken.