Steenschotten Hardhout 105 x 140 cm Licht Geschuurd

Productnummer: ZW334 Duurzaam Azobe hardhout   |   Stoer uiterlijk   |   Licht geschuurd

€ 79,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 20 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Steenschotten Hardhout 105 x 140 cm Licht Geschuurd

  • Stoere massieve steenschotten met stalen randen
  • Ook geschikt als terras (zonder naden), salontafel of beschoeiing
  • Zeer Duurzaam hardhout hout
  • Machinaal licht geschuurd (Nog naschuren voor volledig glad resultaat)
  • Zeer zwaar, circa 50 kilo

Steenschotten Hardhout 105 x 140 cm Licht Geschuurd

Dit zijn licht geschuurde steenschotten van tropisch hardhout. Maak zelf een houten damwand, terras, vloer of tuinverhoging met deze oerdegelijke hardhouten steenschotten. Deze hardhouten platen zijn afkomstig van steenfabrieken waar ze gebruikt werden als droogplanken voor stenen. Deze gebruikte 105 x 140 cm steenschotten zijn circa 3.5 cm dik. Voor een volledig glad resultaat adviseren we met een vlakschuurmachine of parketschuurmachine deze schotten nog na te behandelen.

Doordat deze hardhouten steenschotten licht geschuurd zijn, zijn deze in de basis geschikt als vlonder en salontafel of tuintafel. Houd er echter wel rekening mee dat u de steenschotten nog na dient te schuren voor een super glad resultaat voor bijvoorbeeld een fijn te belopen terras of effen tafelblad. 

Montage tips

Combineer deze licht geschuurde steenschotten van hardhout met bijvoorbeeld 8x8 cm palen en m8 x 140 mm slotbouten om zelf een beschoeiing te maken. Of plaats bij het bouwen van een terras 4.5 x 7 cm balken onder de schotten, zorg altijd voor 1 balk in het midden.

Wilt u van deze steenschotten een buitenvloer maken? Deze steenschotten zijn circa 5 cm dik en dient u te monteren met 7 cm lengte RVS schroeven. Bestel hier voor de beste prijs uw steenschotten met balken en ander constructiehout voor buiten. 

Wilt u deze hardhouten betonschot afhalen? Wij hebben deze steenschotten altijd voorradig bij ons afhaaladres in Groningen. Uiteraard is bezorging in heel Nederland en België ook mogelijk. 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Kan deze laatste keer naschuren niet door jullie worden gedaan, er wordt namelijk aangegeven dat dit niet mee valt om het zelf te doen....

Dit kunnen wij helaas niet zelf voldoen. Met een bandschuurmachine zou u het kunnen behandelen. Mocht u deze zelf niet hebben dan is dit bij elke bouwmarkt tegen een kleine vergoeding te huren.

Zitten er ook ijzeren strips op de kopsekanten van de Steenschotten Azobe Hardhout 100 x 140 cm A-Kwaliteit Geschuurd ?

Op de beide kopse kanten zit een ijzeren strip. 

hoe zwaar zijn deze schotten nu 50kg of 65 kg?

Deze schotten zijn rond de 40-50 kilo.

Hoi, ik heb deze schotten gekocht om een terras van aan te leggen. Nu hoorde ik van iemand dat je van de splinters van dit hout bloedvergiftiging op kan lopen. Klopt dit, en is hier een oplossing voor?

Door deze hardhouten steenschotten nog 1x na te schuren en daarna 2x behandelen met hardhoutolie brengt u een beschermlaag aan waardoor u veel minder kans op splinters heeft.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stoer Uiterlijk Steenschotten Hardhout 110 x 140 cm Licht Geschuurd Steenschotten Hardhout 105 x 140 cm Licht Geschuurd Duurzaam Azobe hardhout   |   Stoer uiterlijk   |   Licht geschuurd Op voorraad
€ 79,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt