Logo Gadero
service

Beach vlonder van Steigerplanken Oud Grijs 104 x 250 cm

Productnummer
Lo2050-60-1040-2500
Gemaakt van Steigerplanken in Gebruikt Oud Grijs
beach_vlonder_steigerplanken
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Vergelijkbare producten

hardhout_tegel_100x100cm
Tuintegel Mixed Hardhout 100x100 Dikte 2.4 cm
1017 stuks op voorraad, al in 48 uur te bezorgen
Per stuk
34,95

incl. BTW

Specificaties

Houtsoort
Vuren steigerhout
Kleur
Grijs
Lengte
250 cm
Dikte
6 cm
Breedte
104 cm
Behandeling
Onbehandeld

Beach vlonder van Steigerplanken Oud Grijs 104 x 250 cm

Dit is een kant en klare houten vlonder! In tegenstelling tot steen is hout altijd lekker warm aan de voeten. Deze kant en klare vlonder van steigerplanken in gebruikt oud grijs heeft een stoere en robuuste uitstraling!

De afmetingen zijn 104 cm breed en 250 cm lang. Deze steigerhout vlondertegel extra large is deugdelijk geschroefd met RVS schroeven. Combineer uw bestelling met liggers, schaduwdoek of een houten picknicktafel of plantenbak uit ons tuinhout assortiment.

Let op! De levertijd van deze beachvlonder is 1 week langer dan onze normale levertijd. Dit product wordt namelijk op maat gemaakt.

Tips

Wilt u snel een houten terras aanleggen? Leg 2 of 4 beach vlonders naast elkaar en u heeft binnen een mum van tijd een vlonderterras aangelegd zonder veel kluswerk. Verbindt de vlonderdelen onderling met schroeven of houtstrip rondom. Uiteraard zijn de prefab vlonders ook te monteren op houten liggers.

Het aan elkaar leggen en verbinden van de beachvlonders (bijvoorbeeld op een ondergrond van tegels) kan eenvoudig met een dunnere regel of nog beter met een hardhouten plank van 28 mm. Deze kunt u er onder leggen en aan beide zijden vast schroeven met de torx 4 x 50 mm.

Wilt u maatwerk, neem dan contact met ons op, of stuur een e-mail naar info@gadero.nl.