Paved stenen 21.8x14.5x6cm Berlijn Asbruin

Productnummer: PAV70040   |   Duitse topkwaliteit stenen en toch betaalbaar

€ 22,46 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Paved stenen 21.8x14.5x6cm Berlijn Asbruin

  • Duitse topkwaliteit maar toch betaalbaar!
  • Geschikt voor terras en oprit
  • Inclusief een 1/3 en 2/3 beginsteen per m2
  • Met afstandhouder en facetrand

Paved stenen 21.8x14.5x6cm Berlijn Asbruin

Paved klinkers Berlijn

Paved klinkers Berlijn zijn 21,4 cm lang, 14,5 cm breed en 6 cm dik. De stenen wegen 132 kilo per m2 en een volle pallet bestaat uit 12,28m2. Iedere steen is voorzien van een facetrand en afstandhouders. Deze Paved betonstenen in de kleur Asbruin zijn geschikt voor zowel een oprit als looppad of terras. Paved is een innovatief Nederlands merk en laat deze betonklinkers in Duitsland produceren. Deze combinatie zorgt voor een kwalitatief zeer hoogwaardig product dat toch goed betaalbaar is. Met deze Paved klinkers haalt u een unieke steen in huis van zeer hoge kwaliteit. 

Paved klinkers aanleggen

De klinkers van Paved zijn zeer geschikt om zelf om te toveren in een prachtig terras of oprit. U doet dit op een standaard zandbed van 10 a 15 cm bij een terras of 20 a 25 cm bij een oprit of bij een slappe ondergrond. Deze dient aangetrilt te worden en opgesloten met betonbanden. Houdt hierbij ook rekening met het afschot zodat u een goede afwatering heeft. Leg de stenen niet te strak tegen elkaar en voeg ze als laatste af met een goede voegmiddel om onkruid tussen de klinkers te voorkomen.

Snelle levering aan huis

Bestel deze Paved klinkers samen met handige accessoires als opsluitbanden, watergoten, zand, split en grind, muurelementen en tuinhout en krijg binnen enkele werkdagen geleverd in heel Nederland, België en Duitsland. Gadero levert tegen gunstige thuiswinkel waarborg servicevoorwaarden.

Bekijk meer producten van dit merk via de categorie Paved of bekijk het gehele assortiment sierbestrating.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Topkwaliteit Paved stenen 21.8x14.5x6cm Berlijn Asbruin Paved stenen 21.8x14.5x6cm Berlijn Asbruin   |   Duitse topkwaliteit stenen en toch betaalbaar Op voorraad
€ 22,46 Per m2 incl. BTW