Paved stenen 41.8x27.9x8cm Keulen Lava Oker

Productnummer: PAV70028   |   Duitse topkwaliteit stenen en toch betaalbaar

€ 26,74 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Paved stenen 41.8x27.9x8cm Keulen Lava Oker

  • Duitse topkwaliteit maar toch betaalbaar!
  • Geschikt voor terras en oprit
  • Strakke steen voor moderne look
  • Met afstandhouder en facetrand

Paved stenen 41.8x27.9x8cm Keulen Lava Oker

Droomt u van een luxe tuin met een fraai terras? Met deze 41.8x27.9x8cm Keulen stenen van A - merk Paved creëert u zonder moeite een luxueus karakter in uw tuin. De speciale kleurnuance van deze stevige klinkers maken de stenen erg origineel. Dit gevoel wekt u met deze klinkers daarom ook erg gemakkelijk op in uw tuin.

Ook voor uw oprit

Deze strakke klinkers klinkers zijn ook voor uw oprit zeer geschikt. Ten eerste zijn de stenen van zeer hoge kwaliteit waardoor ze erg stevig zijn. Ten tweede zijn deze klinkers 8 cm dik. Wij raden uw aan om voor uw oprti een steen met een minimale dikte van 6 cm te kiezen. Deze Paved Keulen klinkers scoren daar dus een ruime voldoende op. Bent u nou een handige doe-het-zelver en gaat u de stenen zelf leggen? Lees dan onze handige klustips voor het plaatsen van een terras en het leggen van een oprit goed door om eventuele problemen te kunnen voorkomen.

Even verder kijken?

Wilt u toch even verder kijken in ons assoritment? Wij bieden veel stenen en klinkers aan die geschikt zijn voor uw oprit. Ook voor uw terras heeft u bij Gadero een ruime keuze.

Snel geleverd

Bestel nu uw strakke klinkers van Paved en u ontvangt ze binnen uiterlijk 9 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis. Maak uw tuin compleet met zand, watergoten, opsluitbanden en stapelblokken van Gadero.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Paved stenen Keulen Lava Oker 41.8x27.9x8cm Paved stenen 41.8x27.9x8cm Keulen Lava Oker   |   Duitse topkwaliteit stenen en toch betaalbaar Op voorraad
€ 26,74 Per m2 incl. BTW