MDF Muur Plinten Wit Gegrond 12 cm Hoog

Muurplint MDF wit gegrond   |   Extra hoge stijlplint

€ 8,95 € 6,95 Per 2,4 meter incl. BTW

Specificaties voor MDF - Muur Plinten Wit Gegrond 12 cm hoog Witte Vloer Profiel

Merk:
Floer
Productnr.:
FL4004-120
Afmetingen:
240 x 1.2 x 12 cm
Extra:
Diverse hoogtes
Materiaal:
Plinten
Kleur:
Wit
Lengte:
240 cm Toon alle lengtematen
Dikte:
1,2 cm
Hoogte:
12 cm

MDF - Muur Plinten Wit Gegrond 12 cm hoog Witte Vloer Profiel

Deze extra hoge witte stijlplinte kunnen meteen worden toegepast. Het is eventueel ook mogelijk deze plint over te schilderen in bijvoorbeeld de kleur van de muur. De plint is bedrukt met een wit folie, dit folie is overschilderbaar. Door de groef aan de achterzijde is het mogelijk kabels te verwerken achter deze plinten.

De witte plinten van het merk Floer zijn te verkrijgen in de standaard maat van 240 x 1,2 cm. De verschillende hoogtes zijn: 4,5 cm, 5,5 cm, 9 cm en 12 cm. De plinten kunnen worden bevestigd met de bijbehorende kit. Met de bevestigingskit kunt u de stijlplinten aan de muur bevestigen. Met de afwerkkit kunt u de de verbinding met de muur afdichten. 

Om tot het benodigde aantal plinten te komen berekenen we eerst de omtrek van de ruimte. Dit kunt u doen de lengtes van de muren waar u een plint wilt leggen bij elkaar op te tellen. Bij een ruimte van 5 meter bij 4 meter heeft u dus 5 + 4 + 5 + 4 = 18 meter aan plinten nodig. Reken hier 10% snijverlies bij op. 18 x 1,1 = 19,8 meter aan plinten.

De plinten worden geleverd in stroken van 2,4 meter. Deel het benodigde aantal plinten door 2,4 en u weet welk aantal plintstroken u moet bestellen. In het geval van het voorbeeld is dit 19,8 / 2,4 = 8,4 afgerond 9 plinten. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het benodigde aantal materialen? U kunt ons altijd bellen of mailen, onze vloerspecialisten denken graag met u mee! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!

 

Toon alle lengtematen & specificaties