MDF Muur Plinten (M) - Wit Gefolied - 12 cm Hoog

Productnummer: FL4004-120 Foutloos en Vochtwerend MDF   |   Extra hoge stijlplint

Gemiddeld 5 werkdagen - Minimale afname van 10 stuks bij losstaande bestelling Gratis levering i.c.m. vloer - Minimale afname 10 stuks voor losstaande bestelling

€ 14,95 Per 2,4 meter incl. BTW
Delen via WhatsApp

MDF Muur Plinten (M) - Wit Gefolied - 12 cm Hoog

Deze extra hoge witte stijlplinten van Floer in de Medium dikte kunnen meteen worden toegepast. Het is eventueel ook mogelijk deze plint over te schilderen in bijvoorbeeld de kleur van de muur. De plint is Gefolied met een witte laag en is overschilderbaar. Door de groef aan de achterzijde is het mogelijk kabels te verwerken achter deze plinten.

De witte plinten van het merk Floer zijn te verkrijgen in de standaard maat van 240 x 1,2 cm. De plinten kunnen worden bevestigd met de bijbehorende kit. Met de bevestigingskit kunt u de stijlplinten aan de muur bevestigen. Met de afwerkkit kunt u de de verbinding met de muur afdichten. 

Om tot het benodigde aantal plinten te komen berekenen we eerst de omtrek van de ruimte. Dit kunt u doen de lengtes van de muren waar u een plint wilt leggen bij elkaar op te tellen. Bij een ruimte van 5 meter bij 4 meter heeft u dus 5 + 4 + 5 + 4 = 18 meter aan plinten nodig. Reken hier 10% snijverlies bij op. 18 x 1,1 = 19,8 meter aan plinten.

De plinten worden geleverd in stroken van 2,4 meter. Deel het benodigde aantal plinten door 2,4 en u weet welk aantal plintstroken u moet bestellen. In het geval van het voorbeeld is dit 19,8 / 2,4 = 8,4 afgerond 9 plinten. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het benodigde aantal materialen? U kunt ons altijd bellen of mailen, onze vloerspecialisten denken graag met u mee! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stijlplinten (M) Wit Floer Diverse Hoogtes 1,2 cm dik Muur Plint MDF MDF Muur Plinten (M) - Wit Gefolied - 12 cm Hoog Foutloos en Vochtwerend MDF   |   Extra hoge stijlplint
€ 14,95 Per 2,4 meter incl. BTW