MDF Muur Plinten (S) - Wit Gegrond - 4.5 cm hoogte

Productnummer: FL4006 Ook geschikt als plafondplint   |   Foutloos MDF

€ 4,95 Per 2,4 meter
Delen via WhatsApp

MDF Muur Plinten (S) - Wit Gegrond - 4.5 cm hoogte

Deze kleine Floer Stijlplinten Small met een dikte van 9 mm in de neutrale witte kleur kunnen direct worden bevesigd. De smalle plinten van Floer zijn namelijk vooraf wit gegrond. Het is dus eventueel ook mogelijk de plinten te verven in bijvoorbeeld de kleur van de muur, de kleur van de vloer of een andere kleur naar keuze. Door de handige groef aan de achterzijde kunnen kabels makkelijk worden verwerkt achter de plinten. Deze kleine plint kan ook worden toegepast als plafondplint. Heeft u een hoog plafond en dus een hoge muur? Kies dan voor een hogere plint.

De dunne witte kleine stijlplinten van het merk Floer zijn te verkrijgen in de standaard maat van 240 x 0,9 x 4,5 cm. De plinten kunnen worden bevestigd aan de muur met de bijbehorende afwerk- en montage kit. Met de bevestigingskit kunt u de stijlplinten aan de muur bevestigen. Met de afwerkkit kunt u de voeg tussen de muur en de plint afdichten. Doordat de plinten maatvast en uit MDF zijn geproduceerd is het verwerken van deze profielen zeer eenvoudig.

Om tot het benodigde aantal plinten te komen berekenen we eerst de omtrek van de ruimte. Dit kunt u doen de lengtes van de muren waar u een plint wilt leggen bij elkaar op te tellen. Bij een ruimte van 5 meter bij 4 meter heeft u dus L + B + L + B = aantal strekkende meter plinten. Reken hier 10% snijverlies bij op. strekkende meters x 1,1 = totaal benodigde strekkende meters plinten.

De plinten worden geleverd in stroken van 2,4 meter. Deel het benodigde aantal strekkende meters door 2,4 en u weet welk aantal plintstroken u moet bestellen. Totaal strekkende meters / 2,4 = aantal plint stroken van 2,4 meter. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het benodigde aantal materialen? U kunt ons altijd bellen of mailen, wij denken graag met u mee! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stijlplint S klein Wit Floer Diverse Hoogtes 0,9 cm dik Muur Plint MDF MDF Muur Plinten (S) - Wit Gegrond - 4,5 cm Hoog Ook geschikt als plafondplint   |   Foutloos MDF Ruim op voorraad
€ 4,95 Per 2,4 meter incl. btw