Straksteen Bruin 20 x 30 x 6 cm

Productnummer: KV70130   |   Warme kleuren   |   Ideaal voor uw oprit

€ 18,34 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Straksteen Bruin 20 x 30 x 6 cm

  • Warme kleurencombinatie
  • Strakke randafwerking voor een strak terras
  • Geschikt voor terras en oprit
  • Gunstig geprijsd

Straksteen Bruin 20 x 30 x 6 cm

Droomt u van een prachtig, strak terras gemaakt van betonstenen? Dan raden wij deze 20x30x6 cm strakstenen van A - merk Kijlstra ten zeerste aan. Deze klinkers zijn erg stevig. U kunt ze dus gebruiken voor uw terras, maar zelfs voor uw oprit! Bovendien hebben deze fraaie klinkers in de kleur bruin een kleine, bijna rechte facetrand. Hierdoor is uw tegel goed beschermt, maar blijft het optisch een strak terras of oprit.

Wat doet een facetrand?

Na verloop van tijd is het altijd mogelijk dat bestrating een klein beetje verzakt. In dit geval kunnen de buitenste randen van twee tegels die naast elkaar liggen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt uiteindelijk voor beschadiging aan uw tegels. Een facetrand is een soort schuine, afgezaagde rand aan uw tegel die er voor zorgt dat de buitenste randen van twee tegels elkaar niet raken als uw bestrating verzakt. Het enige nadeel van een facetrand is dat uw terras of oprit er minder strak uit komt te zien. Deze fraaie stenen van Kijlstra hebben echter een kleinere, bijna rechte facetrand waardoor uw terras of oprit zelfs met facetrand er nog heel strak uit ziet.

Twijfelt u?

Weet u nog niet zeker of dit de juiste stenen zijn voor uw terras of oprit? Neem een kijkje in ons uitgebreide sierbestrating assortiment en u vindt gegarandeerd de juiste bestrating voor uw tuin!

Snel geleverd

Bestel nu uw bestrating van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt het binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Straksteen bruin gevarieerd ongetrommeld 20 x 30 x 6 cm Straksteen Bruin 20 x 30 x 6 cm   |   Warme kleuren   |   Ideaal voor uw oprit Op voorraad
€ 18,34 Per m2 incl. BTW