Straksteen Manchester 20 x 30 x 6 cm

Productnummer: KV70129   |   Ideaal te gebruiken voor uw oprit

€ 20,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Straksteen Manchester 20 x 30 x 6 cm

  • Warme kleuren
  • Strakke randafwerking voor een strak terras
  • Geschikt voor terras en oprit
  • Budgetvriendelijk

Straksteen Manchester 20 x 30 x 6 cm

Droomt u van een prachtig, strak terras gemaakt van betonstenen? Dan raden wij deze 20x30x6 cm strakstenen van A - merk Kijlstra ten zeerste aan. Deze klinkers zijn erg stevig en zijn ontwikkeld in de originele kleurcombinatie zwart en rood. Deze kleuren zorgen ervoor dat uw terras of oprit een strakke, moderne uitstraling krijgt. U kunt ze dus gebruiken voor uw terras, maar door de dikte van de stenen ook voor uw oprit! Bovendien hebben deze fraaie klinkers een kleine, bijna rechte facetrand. Hierdoor is uw tegel goed beschermt tegen schade, maar blijft het optisch een strak terras of oprit.

Wat doet een facetrand?

Na verloop van tijd is het altijd mogelijk dat bestrating een klein beetje verzakt. In dit geval kunnen de buitenste randen van twee tegels die naast elkaar liggen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt uiteindelijk voor beschadiging aan uw tegels. Een facetrand is een soort schuine, afgezaagde rand aan uw tegel die er voor zorgt dat de buitenste randen van twee tegels elkaar niet raken als uw bestrating verzakt. Het enige nadeel van een facetrand is dat uw terras of oprit er minder strak uit komt te zien. Deze fraaie stenen van Kijlstra hebben echter een kleinere, bijna rechte facetrand waardoor uw terras of oprit zelfs met facetrand er nog heel strak uit ziet.

Twijfelt u?

Weet u nog niet zeker of dit de juiste stenen zijn voor uw terras of oprit? Neem een kijkje in ons uitgebreide sierbestrating assortiment en u vindt gegarandeerd de juiste bestrating voor uw tuin!

Snel geleverd

Bestel nu uw bestrating van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt het binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschikt voor uw oprit Straksteen Manchester 20 x 30 x 6 cm ongetrommeld Straksteen Manchester 20 x 30 x 6 cm   |   Ideaal te gebruiken voor uw oprit Op voorraad
€ 20,50 Per m2 incl. BTW