Riet / Stro dak 70 x 200 cm Stroken op bamboestok gevlochten

Productnummer: LDS00100 In het oogspringende dakbedekking voor een lage prijs

Leverbaar vanaf begin maart 2020! Leverbaar vanaf begin maart 2020

€ 10,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Riet / Stro dak 70 x 200 cm Stroken op bamboestok gevlochten

  • Natuurlijke uitstraling, Zomerse look and feel
  • Lichtgewicht voor prieel daken, beursstand of parasol
  • Eenvoudig op maat te maken en
  • eenvoudig te monteren met touw of tyraps
  • Afschot vereist voor waterdicht geheel
  • Beperkte levensduur, circa 4-7 jaar

Riet / Stro dak 70 x 200 cm Stroken op bamboestok gevlochten

Zoekt u dakbedekking met een tropische uitstraling, een lage prijs en licht van gewicht? Deze kant en klare dakpanelen van riet en stro geven uw prieel in de tuin, tijdelijke beursstand, Hawaii beachbar, strandtent of overkapping in de tuin een unieke look and feel. De afmetingen van deze dakstroken zijn 200x70 cm. Deze prefab dakstroken zijn gevlochten op bamboelatten, eventueel kunt u hier doorheen schroeven, wel voorboren. Ook decoratief te gebruiken rond uw bar, kerstmarkt of horeca luifel. 

Verschil Palmdaken en strodaken

Onze prefab riet/strodaken zijn duurzamer dan de variant van palmblad. De palmbladeren zijn groter van formaat. De prijs van een riet/strodak ligt hoger dan een dak van palmbladeren.

Montage tips

Met een schaar kunt u de hoogte eenvoudig inkorten. De breedte kunt u met een handzaag ook eenvoudig inkorten, door de bamboelatten door te zagen. Zorg steeds voor elke 10-15 cm een strook en minimaal 30% afschot voor een waterdicht geheel.  Bij het bekleden van daken met deze stroken van stro en riet  adviseren wij om onderaan te starten en zo overlappend per 10-15 cm naar boven te werken. Op deze wijze loopt het regenwater het beste van uw strodak af. Maak met touw of tyraps elke 20 cm vast aan panlatten of onderbalken. Plaats palm- en strodaken bij voorkeur in de zon zodat uw dak snel kan drogen.

Los bestellen zonder hout, pak bestelkorting?

Neem contact met ons op als u deze strodaken los wil bestellen zonder lengte-artikelen van hout, u betaalt dan slechts het pallettarief.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
riet / stro dak 200x70 cmRiet / Stro dak 70 x 200 cm gevlochten op bamboestok In het oogspringende dakbedekking voor een lage prijs Ruim op voorraad
€ 10,95 per stuk incl. btw