Sus Big Sun - LED Grondspot 24V Suslight

Productnummer: SL27035   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 12 meter   |   IP Waarde: IP67

Voor- en nadelen van Sus Big Sun - LED Grondspot 24V Suslight

  • 24V Quick-Safe Connect Systeem Suslight
  • 9 x Osram Highpower LED's (Warm White)
  • Corrosie bestendige nylon huls
  • Lichtbereik 12 meter

Sus Big Sun - LED Grondspot 24V Suslight

Deze Sus Big Sun LED Grondspot is de grootste buiten tuinspot voor in de grond van Suslight. Deze grote LED Grondspot heeft een diameter van 18 cm en een hoogte van 23,5 cm. Deze hoogwaardige grondspot beschikt over een ijzersterke behuizing van zwart gepoedercoat aluminium en gehard glas. Door de extra corrosie bestendige nylon huls is de tuinspot bestand tegen alle weersinvloeden van buitenaf (IP76) en plaats u deze LED spot zonder problemen in de grond of gras. Dankzij de sterke behuizing is deze Sun buitenspot  zelfs overrijdbaar tot een gewicht van 2.500 KG, waardoor deze spot zelfs te plaatsen is in een grote terrastegel van een oprit of tuinpad.

De Sus Big Sun 24 Volt tuinspot beschikt over maar liefst 9 stuks Osram Highpower LED's waardoor de grondspot een groot lichtbereik heeft van ca. 12 meter. Daarmee is de Sus Big Sun uitermate geschikt voor het accentueren van grote objecten rondom uw huis en in uw tuin. Verlicht bijvoorbeeld grote bomen of een gevel van een hoog huis met deze hoogwaardige grote 24V LED grondspot voor buiten. De lichtbron met 9 LED's is zo verwerkt in de armatuur dat deze kantelbaar zijn waardoor het licht ook richtbaar is op elke gewenst uit te lichten object. De Sus Big Sun LED grondspot van Suslight wordt tevens geleverd met 5 jaar Garantie.

LED Grondspot

De Sus Big Sun beschikt over 9 stuks Osram Highpower LED lampen wat zorgt voor warm en indicatief licht (2700K - Warm White). Door het lage stroomverbruik van 9,0 Watt is deze grondspot ook energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiëntte LED grondpot komst het beste tot zijn recht als accentlicht voor het accentueren van grote elementen in uw tuin of creeer mooi schuweffecten op de gevels van een huis of schuur. 

Installatie Sus Big Sun LED Grondspot

De 24V Sus Big Sun Grondspot is door Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te installeren. Door de connector sluit u deze LED tuinspot aan op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Big Sun Grondspot van Suslight heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Quick-Safe Connect systeem

Meerdere LED grondspots plaatsen? Let op! Per grondspot heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodige T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere grondspots in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten grondspot of andere LED buitenlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen wanneer het donker ofwel licht wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accesoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED grondspots van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED grondspot voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kantelbaar lichtbron Sus Big Sun LED Grondspot 24V Suslight Sus Big Sun - LED Grondspot 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 12 meter   |   IP Waarde: IP67 Op voorraad
€ 278,95 Per stuk incl. BTW