Sus Slim Mono - LED Wandlamp 24V Suslight

Productnummer: SL27046   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 3 meter   |   IP65 - IK08   |   3 Watt   |   315 lumen

Voor- en nadelen van Sus Slim Mono - LED Wandlamp 24V Suslight

  • 24V Kabelsysteem Suslight
  • LED-lamp van topmerk Cree
  • Schijnt naar beneden
  • Laag Verbruik 3,0 Watt

Sus Slim Mono - LED Wandlamp 24V Suslight

De Sus Slim Mono is een rechthoekige moderne LED Wandlamp van Suslight met een zwart gepoedercoate aluminium behuizing. Deze moderne 24 Volts zwarte LED wandlamp heeft licht ronde hoeken, wat deze wandlamp geschikt maar voor elke tuinstijl. Deze waterdichte LED Wandlamp beschikt over een IP Rating van IP65 en monteert u dus zonder problemen buiten als sfeerlicht. Door zijn modern en smal ontwerp, 6 cm breed en 12,8 cm hoog, is deze zwarte LED wandlamp voor buiten perfect te plaatsen als sfeerverlichting op een schutting, schanskorf, gevel van uw huis of in een overkapping. 

Deze moderne zwarte LED wandlamp voor buiten beschikt over 1 energiezuinige Cree LED lamp aan de onderkant, waardoor het warme sfeervolle licht vanuit de lamp naar beneden schijnt. Deze krachtige Down LED wandlamp zorgt voor een unieke lichtbeeld en ruimtelijk gevoel. De buitenwandlamp is zo ontworpen dat de lichtbron niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. De straalhoek van deze moderne LED wandarmatuur bedraagt 60°. 

LED Wandlamp

Deze Sus Slim Mono beschikt over 1 Cree LED lampje wat zorgt voor warm sfeervol licht (2700K - 2850K, CRI >85). Door het lage stroomverbruik van slechts 3,0 Watt is deze LED Wandlamp ook energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiënte LED wandlamp heeft lichtbereik van 3 meter (315 lumen). De Sus Slim Mono heeft een IP waarde van IP65, wat inhoudt dat de wandlamp voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Wandlampen

De Sus Slim Mono van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze wandlamp eenvoudig aan op het 24V Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Slim Mono Wandlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED wandlampen aan een schutting, gevel of in een overkapping monteren? Let op! Per wandlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere wandlampen in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten wandlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED wandlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED wandlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Down LED Wandlamp Sus Slim Mono wandverlichting Sus Slim Mono - LED Wandlamp 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 3 meter   |   IP65 - IK08   |   3 Watt   |   315 lumen Op voorraad
€ 104,75 Per stuk incl. BTW