Sus Small Sun LED Grondspot + Cover 24V Suslight

Productnummer: SL27013   |   Speciale Cover voor zacht en diffuus licht   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik +- 1 meter   |   IP Waarde: IP67

Voor- en nadelen van Sus Small Sun LED Grondspot + Cover 24V Suslight

  • 24V Quick-Safe Connect Systeem Suslight
  • Osram Highpower LED (Warm White)
  • Laag Vermogen 1,5W
  • Corrosie bestendige nylon huls

Sus Small Sun LED Grondspot + Cover 24V Suslight

De Sus Small Sun + Cover van Suslight is een hoogwaardige 24V LED grondspot wat beschikt over een sterke gepoedercoate aluminium behuizing. Daarnaast wordt de Sus Small Sun LED grondspot extra beschermt tegen invloeden in de grond dankzij de corrosie bestendige nylon huls en gehard glas. In tegenstelling tot de standaard Sus Small Sun wordt deze grondspot geleverd met een speciale Cover wat zorgt voor mooi zacht diffuus licht. Door het lichtbereik van ca. 1 meter en zacht licht is deze grondspot met cover uitermate geschikt als indicatieverlichting langs een oprit, tuinpad, vlonder of trap / verhoging in uw tuin.

Met een diameter van 8 cm en hoogte van 9,7 cm is deze grondspot relatief klein van formaat, echter deze hoogwaardige tuinspot verdraagt een kacht van maar liefst 2.500 KG waarmee de Sus Small Sun LED grondspot ook overrijdbaar is door auto's. Hiermee is deze grondspot van Suslight ook te plaatsen in bestrating langs een oprit of te monteren in een een houten vlonderterras . De Sus Small Sun LED grondspot van Suslight wordt tevens geleverd met 5 jaar Garantie.

LED Grondspot

De Sus Small Sun beschikt over een Osram Highpower LED lamp wat zorgt voor warm en indicatief licht (2700K - Warm White). Door het lage stroomverbruik van slechts 1,5 Watt is deze LED grondspot ook super energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiëntte LED grondpot met speciale cover wat zorgt voor difuuslicht heeft lichtbereik van ca. 1 meter (110 lumen). De Small Sun heeft een IP waarde van IP67, wat inhoud dat de grondspot + cover bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf.

Installatie Sus Small Sun LED Grondspot + Cover

De 24V Sus Small Sun Grondspot is door Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te installeren. Door de connector sluit u deze kleine LED tuinspot aan op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Small Sun + Cover van Suslight heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

Meerdere Small Sun grondspots plaatsen? Let op! Per grondspot heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodige T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere small grondspots in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten spot zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accesoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Deze Sus Small Sun LED grondspot van Suslight is ook leverbaar zonder speciale Cover met een lichtbereik van 2,5 meter geschikt voor accentlicht voor het verlichten van o.a. hagen en kleine bomen in uw tuin. Kijk voor deze Sus Small Sun LED Grondspot bij de alternatieve producten onderdaan deze pagina.

24V Quick-Safe Connect systeem

De Sus Small Sun + Cover beschikt over en 24V connector en is in een handomdraai aangesloten op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. In combinatie met een transformator, 24V stroomkabel en een T-connector van Suslight plaats u eenvoudig en veilig diverse LED Sus Small Grondspots achter elkaar in een licht circuit in uw tuin. 

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED grondspots van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED grondspot voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Speciale Cover (zacht diffuus licht) Sus Small Sun Grondspot LED + Cover Sus Small Sun LED Grondspot + Cover 24V Suslight   |   Speciale Cover voor zacht en diffuus licht   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik +- 1 meter   |   IP Waarde: IP67 Op voorraad
€ 77,45 Per stuk incl. BTW