Sus Small Tops 24V LED Tuinspot - 1.4 Watt Suslight

Productnummer: SL27016   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 2,5 meter   |   IP Waarde: IP66

Voor- en nadelen van Sus Small Tops 24V LED Tuinspot - 1.4 Watt Suslight

  • 24V Quick-Safe Connect Systeem Suslight
  • Osram Highpower LED (Warm White)
  • Laag Vermogen 1,4W
  • Eenvoudig vast te schroeven

Sus Small Tops 24V LED Tuinspot - 1.4 Watt Suslight

De Sus Small Tops 24V 1.4 Watt is een hoogwaardige LED tuinspot wat beschikt over een sterke gepoedercoate aluminium behuizing. Ondanks zijn klein formaat en laag verbruik van slechts 1,4 Watt heeft deze 24 Volt tuinspot een uitstekende lichtkwaliteit. Deze LED spot is door zijn robuust ontwerp uitermate geschikt als accentverlicht voor het accenturen / verlichten van kleinere elementen in uw tuin of als sfeerverlichting. De aluminium behuizing van deze kleine zwarte LED Spot wordt geleverd met robuurste aluminium houder, waardoor deze niet alleen richtbaar is maar ook eenvoudig te monteren is op bijvoorbeeld een pergola of overkapping in uw tuin. Het Small Tops 24V - 1.4 Watt Tuinspotje van Suslight wordt tevens geleverd met 5 jaar Garantie.

LED Tuinspot

Deze Small Tops 1.4 Watt Tuinspot beschikt over een Osram Highpower LED lamp wat zorgt voor warm en indicatief licht (2700K - Warm White). Door het lage stroomverbruik van slechts 1,4 Watt is deze kleine LED spot ook energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiëntte LED spot heeft lichtbereik van ca. 2,5 meter (129 lumen). De Sus Small Tops heeft een IP waarde van IP66, wat inhoud dat de tuinspot goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Spot Sus Small Tops 

De kleine LED Spot Sus Small Tops van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te installeren. Middels de connector sluit u deze kleine LED tuinspot aan op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Small Tops tuinspot heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

Meerdere tuinspots in uw tuin of overkapping plaatsen? Let op! Per tuinspot heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodige T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere spots in een licht cirquit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten spot voor buiten zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accesoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Deze Sus Small Tops Tuinspot van Suslight is tevens leverbaar inclusief grondpin wanneer u deze wilt gebruiken als prikspot voor het accentueren en verlichten van kleine elementen in tuin zoals bijvoorbeeld een kleine struik, boom of haag. Kijk bij de alternatieve producten onderaan deze pagina wanneer u deze Small Tops Tuinspot wilt bestellen inclusief grondpin.

24V Quick-Safe Connect systeem

De Small Tops 1.4 Watt Tuinspot beschikt over en 24V connector en is in een handomdraai aangesloten op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. In combinatie met een transformator, 24V stroomkabel en een T-connector van Suslight plaats u eenvoudig en veilig diverse Small Tops spots achter elkaar in een licht circuit in uw tuin. 

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED tuinspots van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED tuinspot voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Lichtbereik 2,5 meter Sus Small Tops LED Tuinspot 1.4 Watt Sus Small Tops LED Tuinspot 1.4 Watt 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 2,5 meter   |   IP Waarde: IP66 Op voorraad
€ 59,45 Per stuk incl. BTW