Sus Sun LED Grondspot 24V Suslight

Productnummer: SL27014   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 6 meter   |   IP Waarde: IP67

Voor- en nadelen van Sus Sun LED Grondspot 24V Suslight

  • 24V Quick-Safe Connect Systeem Suslight
  • 3 x Osram Highpower LED's (Warm White)
  • Corrosie bestendige nylon huls
  • Lichtbereik 6 meter

Sus Sun LED Grondspot 24V Suslight

Deze Sus Sun LED 24V Grondspot van Suslight is met recht de grote broer van de Small Sun te noemen. Deze hoogwaardige grote grondspot beschikt over een sterke behuizing van gepoedercoat aluminium en gehard glas. Door de extra corrosie bestendige nylon huls is de tuinspot bestand tegen alle weersinvloeden (IP76) en plaats u deze LED grondspot zonder problemen in de grond. Dankzij de sterke behuizing is deze Sus Sun buitenspot overrijdbaar. De Sus Sun beschikt over maar liefst 3 stuks Osram Highpower LED's waardoor de grondspot een groot lichtbereik heeft. Daarmee is de Sus Sun uitermate geschikt voor het accentueren van grotere objecten in uw tuin van ca. 5 - 6 meter hoog! Verlicht bijvoorbeeld hoge gevels van uw huis of een grote boom of haag in uw tuin met deze hoogwaardige grote 24V LED grondspot. De Sus Sun LED grondspot van Suslight wordt tevens geleverd met 5 jaar Garantie.

LED Grondspot

De Sus Sun beschikt over 3 stuks Osram Highpower LED lampen wat zorgt voor warm en indicatief licht (2700K - Warm White). Door het lage stroomverbruik van slechts 4,0 Watt is deze grondspot ook energiezuinig (Energielabel A++). Deze energie efficiëntte LED grondpot heeft lichtbereik van ca. 6 meter (368 lumen) en komt dan ook het beste tot zijn recht als accentlicht voor het accentueren van middel tot grote elementen in uw tuin of creeer mooi schuweffecten op gevels van uw huis of garage. 

Installatie Sus Sun LED Grondspot

De 24V Sus Sun Grondspot is door Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te installeren. Door de connector sluit u deze LED tuinspot aan op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Sun Grondspot van Suslight heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

Meerdere grondspots buiten in uw tuin plaatsen? Let op! Per grondspot heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodige T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere Sun grondspots in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten grondspot zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accesoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Deze Sus Sun LED grondspot van Suslight is ook leverbaar met speciale cover voor een kleiner lichtbereik (2 meter) en mooi zacht diffuus licht voor het sfeervool verlichten van middelgrote objecten of langs een looppad langs een huis. Kijk bij de alternatieven onderaan deze pagina voor de Sus Sun LED grondspot met cover.

24V Quick-Safe Connect systeem

De Sus Sun beschikt over een 24V connector en is in een handomdraai aangesloten op het Quick-Safe Connect systeem van Suslight. In combinatie met een transformator, 24V stroomkabel en een T-connector van Suslight plaats u eenvoudig en veilig diverse LED Sus Grondspots achter elkaar in een licht cirquit in uw tuin. 

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED grondspots van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED grondspot voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Quick-Safe Connect Systeem van Suslight geïllustreerd wordt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Lichtbereik 6 meter Sus Sun LED Grondspot 24V Suslight Sus Sun LED Grondspot 24V Suslight   |   Energielabel A++   |   Lichtbereik 6 meter   |   IP Waarde: IP67 Op voorraad
€ 94,45 Per stuk incl. BTW