Systeemplint - Bijpassend Design

Productnummer: FL4016 Systeemplint overeenkomend met vloer

€ 8,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Systeemplint - Bijpassend Design

  • Bijpassend aan elke laminaat en PVC vloer
  • Meer dan 200 verschillende designs
  • Geleverd met achterlat en schroefjes

Systeemplint - Bijpassend Design

Wilt u kabels of een oude bestaande bouwplint wegwerken? Dat doet u eenvoudig met de systeemplinten van het merk Floer. De overzetplinten installeert u gemakkelijk en snel dankzij de bijgeleverde achterlat en schroefjes. Systeemplinten zijn beschikbaar in meer dan 200 designs welke overeenkomend beschikbaar zijn met uw laminaat of PVC vloer. De bovenkant van de systeemplint heeft een strakke afwerking richting de muur toe dankzij de afbuigende vorm. Hierdoor zijn deze muurplinten eenvoudig schoon te houden. De systeemplinten zijn gemaakt van een MDF materiaal en beschikbaar met bijpassend design aan elke laminaat en PVC vloer.

Bestellen

Wilt u meer weten over dit product? Neem contact op met de klantenservice. U kunt contact opnemen mer de klantenservice voor een advies. Let op! Voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Overeenkomend met vloer Systeemplint Bijpassend Design Laminaat PVC vloeren Systeemplint - Bijpassend Design 240 x 1.8 x 5.5 cm Systeemplint overeenkomend met vloer Op voorraad
€ 8,95 Per stuk incl. BTW