Luxe Tafelblad Eiken Rechthoek Geolied 250 x 90 x 3,7 cm

Productnummer: RHEIK2509037   |   Luxe massief eiken tafelblad zonder onderstel   |   Kies uw eigen tafelpoten

€ 1.048,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 22,29 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe Tafelblad Eiken Rechthoek Geolied 250 x 90 x 3,7 cm

  • Luxe massief eiken tafelblad
  • Keuze uit verschillende onderstellen
  • Geolied en gevingerlast
  • Sommige bladen hebben een duidelijke boven en onderkant
  • Alleen voor binnen gebruik
  • Exclusief onderstel

Luxe Tafelblad Eiken Rechthoek Geolied 250 x 90 x 3,7 cm

Wilt u een los, houten tafelblad kopen? Dan zit u bij Gadero goed. Deze luxe Europees eiken tafelblad is handgemaakt en een echte aanwinst voor binnenshuis. Door de afmeting 250 x 90 x 3,7 cm heeft u voldoende ruimte om aan te tafelen en te leven. Het hout heeft duurzaamheidsklasse 2, maar is daarnaast geolied. Hierdoor heeft u er 15-25 jaar plezier van en vereist het minder onderhoud. Ook geeft de olie een mooie glans aan de tafel. Daarnaast heeft het een vingerlasverbinding waardoor u verzekerd bent van een duurzaam product. Wij bieden verschillende onderstellen aan waar u dit tafelblad mee kunt combineren. Dit blad heeft een gewicht van circa 58 kg. Wij raden u aan dit blad met twee man te tillen. 

Let op: sommige tafelbladen kunnen een duidelijk onder- en bovenkant hebben. Zorg ervoor dat u de poten aan de juiste kant monteert.   

Keuze uit verschillende onderstellen

Om van dit tafelblad een echte unieke tafel te maken heeft u de keuze uit verschillende onderstellen. Deze kunt u zelf onder het tafelblad monteren. U heeft keuze uit 5 verschillende poten, die uw tafel elk een unieke uitstraling geven. Gaat u voor de standaard look, fraaie gekruiste poten of voor de unieke naar binnen gebogen variant? Alle onderstellen hebben een zwarte poedercoating, het onderstel O is ook verkrijgbaar in zilver, en ze zijn circa 73 cm hoog. U vindt de verschillende onderstellen bij de bijbehorende producten en u ziet verschillende voorbeelden tussen bovenstaande foto’s. 

Montage tafelblad

U dient het onderstel zelf aan dit tafelblad te monteren. Wij raden aan dit te doen met schroeven van 25 mm. De verschillende onderstel opties kunt u vinden bij de bijbehorende producten. Met het onderstaande stappenplan is dit klusje een fluitje van een cent: 

  1. Leg het tafelblad ondersteboven.
  2. Bepaal de afstand van de rand waar u de poten wilt monteren.
  3. Boor de gaten voor, circa 1-2 mm kleiner dan de schroefdikte en tot op circa ¾ van de schroeflengte. 
  4. U kunt nu het onderstel vastschroeven aan het tafelblad. Doe dit niet te vast. 

Is dit blad niet wat u zocht?

Bij Gadero vindt u verschillende soorten tafelbladen die u kunt combineren met unieke tafelpoten. Zoekt u dit eiken blad, maar dan een robuustere variant? Bekijk dan ook eens onze boomstam eiken tafelblad. Daarnaast hebben wij ook luxe Afrikaans Mahonie tafelbladen in boomstamblad, rechthoek of ovaal vorm. U vindt deze in onze categorie Houten Meubels of onderaan deze pagina. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Los Tafelblad - Kies u eigen onderstel Tafelblad Eiken Rechthoek Geolied 250 x 90 x 3,7 cm Luxe Tafelblad Eiken Rechthoek Geolied 250 x 90 x 3,7 cm   |   Luxe massief eiken tafelblad zonder onderstel   |   Kies uw eigen tafelpoten Op voorraad
€ 1.048,95 Per stuk incl. BTW