Filters:

  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

Tegel PVC vloeren zonder voeg - Vinyl tegels met gietvloer look

Deze plak PVC tegel vloerdelen hebben een industriële look. De verlijmd PVC tegels geven de kamer een moderne en stoere uitstraling. Daarnaast zijn de PVC tegels bijna net zo naadloos als gietvloeren, want de tegels hebben een microveliing of helemaal geen groeven. Waardoor de afmetingen van de tegels bijna niet zichtbaar zijn in de vloer. Het loopoppervlak van deze tegels zijn zeer comfortabel, doordat ze van PVC zijn. Hierdoor voelen de vinyl tegel vloeren warm en zacht aan de voeten. Daarnaast hebben de vinyl tegelvloeren zonder naden een zeer lage warmteweerstand. Waardoor de dryback tegels snel de warmte van vloerverwarming doorlaten.

Verlijmd PVC vloeren hebben veel voordelen. De tegels zonder 4 V-groef zijn bijvoorbeeld waterproof. Hierdoor zijn de tegels zonder voeg geschikt voor dweilen. Het betekent ook dat deze waterbestendige tegels in vochtige kamer gelegd kunnen worden. Een ander voordeel van verlijmd vinyl tegels is dat ze een deel van het loopgeluid afnemen, waardoor het geluid massiever wordt. Deze dryback vinyl vloeren zonder groeven zijn zeer sterk geproduceerd, waardoor de tegels zeer goed berschermd is tegen krassen en slijtage. Daarnaast zijn deze krasvaste tegel vloeren geschikt voor intensief huishoudelijk en zakelijk gebruik.

Zelf de PVC tegels verlijmen

Gadero helpt u graag op weg bij het leggen van verlijmd PVC tegels met een betonvloer look. We hebben een stappenplan opgesteld en een instructievideo voor het egaliseren van de bodem gemaakt. U vindt alle benodigdheden voor het leggen en afwerken van vinyl vloeren in ons PVC accessoires. Wilt u het leggen van uw nieuwe vinyl tegels zonder groef aan ons overlaten? Dat kan! Onze vakkundige vloerenleggers zorgen voor een volledige vloerafwerking! Gadero gebruikt alleen A-kwaliteit primer, lijm en egaline. U hoeft deze materialen niet aan te schaffen, want het valt allemaal binnen onze PVC legservice!

 

Vloeren met een klikverbinding

Gadero heeft ook PVC tegelvloeren met een verbindingssysteem. Elke handige klusser kan deze click vinyl tegels makkelijk zelf leggen. De licht eiken vloeren van click PVC hebben een soortgelijk kliksysteem. Deze lichtbruin eiken vinyl vloeren kunnen gecombineerd worden met elk soort interieur. Bestel een proefmonster op de productpagina van de vloer, om de vloer te kunnen vergelijken met uw meubels. Gadero bezorgt gratis uw nieuwe vloerdelen als u minimaal 10 m2 afneemt.

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode