Eco-vriendelijk

Deze PVC tegels worden eco-vriendelijke geproduceerd zonder weekmakers. Het PVC voldoet zelfs aan alle normeringen van het REACH keurmerk. Dit houdt in dat er geen stoffen zijn gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. U haalt dus een vloer in huis die bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.

Snelle bezorging tegel pvc kunststof

Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze PVC vloertegels van 60x60 en 90x90 cm gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de Stenen tegels van PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere PVC, Laminaat of Parket producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.

Andere opties in PVC vloeren

Naast vierkante tegelvormige PVC vloeren leveren wij ook visgraat vloeren van PVC. Kies uit eenvoudig zelf te leggen klik pvc visgraat of visgraat pvc voor verlijmen door de specialist.

Wist u dat Gadero ook dergelijke vloeren van laminaat tegels verkoopt? Deze zijn iets minder waterbestendig dan PVC maar legt u eenvoudig zelf dankzij de handige klik-verbinding.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u