Logo Gadero
service

Tegel Plak PVC Vloeren

Een tegel vloer van Plak PVC? Ja zeker! De laatste jaren zijn de ontwikkelingen op het gebied van Plak PVC Tegels vloeren enorm gegroeid. Het materiaal is schoner en de variaties in vloeren zijn intussen eindeloos geworden. Let op: voor losstaande bestelling geldt een minimale afname hoeveelheid van 10m2! 

Zo zijn er verschillende vloeren beschikbaar in verlijmd PVC waaronder ook de Tegel vloer in kleine 60x60 en grote vierkanten van 90x90 cm. De luxe combinatie van ijzersterk Plak PVC en een slijtlaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat deze tegels intensief belopen kunnen worden.

Naast het feit dat deze vloertegels 100% waterdicht zijn en dus toegepast kunnen worden in kantoren, badkamers, toilet en keukens zijn ze ook erg geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Door de geringe dikte van 2,5 mm nemen deze tegel vloeren snel de temperatuur op van de ruimte en voelen dus warm en comfortabel aan. Wij bezorgen de verlijmd PVC Tegel vloeren overal in Nederland en Vlaanderen binnen enkele werkdagen.

Eco-vriendelijk

Deze verlijmde PVC tegels worden eco-vriendelijke geproduceerd zonder weekmakers. De Plak PVC vloeren voldoen zelfs aan alle normeringen van het REACH keurmerk. Dit houdt in dat er geen stoffen zijn gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. U haalt dus een Plak Tegel PVC vloer in huis die bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.

Snelle bezorging tegel pvc vloeren

Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze PVC vloer tegels van 60x60 en 90x90 cm gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de Stenen tegels van PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze Plak PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere Plak PVC, Click PVC, Laminaat of Parket producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.

Andere opties in Plak PVC vloeren

Naast vierkante vormige PVC Tegels vloeren leveren wij ook visgraat PVC vloeren. Kies uit eenvoudig zelf te leggen klik pvc visgraat of visgraat pvc voor verlijmen door de specialist.

Wist u dat Gadero ook dergelijke vloeren van laminaat tegels verkoopt? Deze zijn iets minder waterbestendig dan PVC maar legt u eenvoudig zelf dankzij de handige klik-verbinding.