Terras Steen Met Leisteen Print Antraciet Zwart Wildverband 4 cm

Productnummer: EX70930-Zwart Mos- en vuilwerend, voor een donker terras met luxe uitstraling

€ 17,10 Per laag (per 1,2m2) incl. BTW
Delen via WhatsApp

Terras Steen Met Leisteen Print Antraciet Zwart Wildverband 4 cm

De aangegeven prijs voor deze wildverband terras stenen met leisteen print in de kleur antraciet zwart is per laag van 1,20 m2. Wilt u bijvoorbeeld 200m2 bestellen dan bestelt u 200/1,20 = 166.67, afgerond 167 lagen. Daarbij dient u rekening te houden met snijverlies van circa 8%. De minimale bestelhoeveelheid voor deze terras stenen is 10 lagen.

De terras stenen zijn ongetrommelde strakke stenen met een leisteen print toplaag. Wildverband houdt in dat er verschillende maten stenen in een laag zitten. De dikte van deze stenen is 4 cm. De stenen zijn plat geproduceerd, dit zorgt ervoor dat de stenen maatvast zijn. Daarnaast zijn ze geïmpregneerd waardoor ze vuilafstotend zijn. Ook hebben de terrasstenen een anti-mos laag.

Verder zijn de stenen voorzien van een mini facet en een afstandhouder. Een mini facet is een kleine afgeslepen rand bovenop de steen. Wij raden u aan om na het bestraten deze stenen niet af te trillen. Ook zijn deze stenen niet geschikt voor een oprit. Voor de oprit raden wij aan om stenen met een minimale dikte van 6 cm te gebruiken. 

Lees hier tips voor terras aanleggen.

EAN: 8718246074724


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terras steen Leisteen Print Antraciet Zwart Wildverband 4cm Excluton A-keuze Terras Steen Met Leisteen Print Antraciet Zwart Wildverband 4 cm Mos- en vuilwerend, voor een donker terras met luxe uitstraling Op voorraad
€ 17,10 Per laag (per 1,2m2) incl. BTW