Vlonderplank Douglas 2.7 x 12 cm voor klik strips - Glad geschaafd

EUTR

Productnummer: DE62007HP   |   Onzichtbare montage van uw Douglas vlonderplanken

Aangepaste levertijd ca 8 werkdagen

Vanaf € 13,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Vlonderplank Douglas 2.7 x 12 cm voor klik strips Geschaafd
250 cm x 12 cm x 2.7 cm € 13,95 per stuk
Ruim op voorraad

Voor- en nadelen van Vlonderplank Douglas 2.7 x 12 cm voor klik strips - Glad geschaafd

  • Slimme afwatering door licht bolle plank
  • Klikterras is snel te leggen en te demonteren, zonder schroefkoppen in het zicht
  • Modere glad geschaafd Douglas terrasplanken
  • Gedroogd voor minimale werking
  • Kwetsbaar hout voor bijvoorbeeld naaldhakken

Vlonderplank Douglas 2.7 x 12 cm voor klik strips - Glad geschaafd

Dit is voor liefhebbers van moderne glad geschaafde terrasplanken die zonder schroeven in het zicht gemonteerd kunnen worden. In de klikstrips die u op uw onderbalken bevestigt, klikt u zonder gereedschap deze hoogwaardige Douglas vlonderplanken vast. Deze klik strip Douglas planken hebben een dikte van 27 mm, een breedte van 12 cm en zijn hier te koop in de lengtes 2,50 en 4 meter. Deze Douglas dekdelen zijn onbehandeld en komen uit Europa. Dus milieuverantwoord zonder chemische processen geschaafd en 70% PEFC keurmerk. Bovendien is de transportvervuiling minimaal omdat deze Douglas terrasplanken uit Europa komen. 

Monteer de bijbehorende klik strips op uw onderbalken. Elke strip is circa 37.5 cm lang. In elke strip passen 3 planken naastelkaar (met steeds een vaste tussenruimte). Zorg dat uw onderbalken om de 40 cm recht in een lijn geplaatst zijn. Het strak leggen gaat daarna automatisch. Vanwege het snelle leggen populair bij hoveniers en klusbedrijven. Boren en schroeven is niet nodig. Unieke onzichtbare montage met het gepatenteerde Juan clip klikstrips. In het loopoppervlakte gedeelte van deze loopdekdelen zitten geen oneffenheden en splinters doordat schroefkoppen ontbreken. Met een kniptang zijn de klik strips eenvoudig in te korten. 

A-kwaliteit Lariks Douglas

Wilt u een mooi en betaalbaar terras maken van Lariks Douglas hout? Deze trendy Lariks Douglas vlonderplank is 28 mm dik, 14.5 cm breed en van A-kwaliteit. Deze moderne Douglas vlonderplank is leverbaar in 2.5 en 4 meter. Deze anti-slip Lariks Douglas terrasplanken zijn vakkundig geschaafd en gedroogd. Door het drogen zullen deze planken minder werken en stabieler blijven. Daarnaast is het hout minder vatbaar voor vocht en schimmel. Deze onbehandelde Lariks Douglas plank voor vlonders en dakterrassen heeft die fraaie geel-rode kleur, waar de houtsoort om bekend staat.

Deze planken zijn demontabel. Ook kunt u deze planken na een aantal jaren eenvoudiger demonteren. U heeft geen last van vastzittende schroeven. Dat maken deze clips planken een duurzame keuze. Ook na een aantal jaar kunt u immers de plank hergebruiken of herschaven zonder gedoe met oude schroeven. 

Behandel deze terrasplanken meteen na aanschaf jaarlijks met Maxrelease kleurloos blank om vergrijzing te vertragen en de duurzaamheid te verlengen. Bestel hier ook 45x70 mm naaldhout geïmpregneerd of hardhout balken voor onder uw vlonder. Plaats deze om de 40 cm langs piketpalen 6x6 cm of monteer de onderregels op tegels. Onbehandeld Lariks is minder geschikt als onderstructuur. Immers onder de vlonder is het altijd vochtig en drogen uw onderbalken niet altijd even goed.

Onderhoud

Qua onderhout adviseren we u deze 27 mm dikte Douglas vlonderplanken regelmatig met een stevige bezem en een beetje water vuil en alg vrij te houden. Doordat deze planken geen groeven hebben is vegen goed te doen. Let op, bij het schoonmaken van uw terras, bij voorkeur niet met hogedrukreiniger, hiermee spuit u de nerven open, wat vocht en vuil aantrekt.

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze douglas 27x120 plank glad geschaafd voor klik strips. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan vlonderplanken douglas.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Vlonderplank Douglas voor klik strips - Glad geschaafd Vlonderplank Douglas 2.7 x 12 cm voor onzichtbare montage op klik strips Glad geschaafd EUTR   |   Onzichtbare montage van uw Douglas vlonderplanken
Vanaf € 13,95 per stuk incl. btw