Terrasschroeven en clips

Bij Gadero vindt u hoogwaardige terrasschroeven van RVS. Deze kwalitatieve terrasschroeven zijn sterk genoeg om de werking van hout op te vangen. Wij werken met A-merk Wovar schroeven voor terrasplanken montage. Hiermee weet u zeker dat uw schroeven niet afbreken tijdens de montage. Daarnaast zijn deze vlonderschroeven zeer geschikt om de werking van naaldhout en hardhout op te vangen. De meest gebruikte schroef voor planken van 2.1 tot 2.8 cm dikte is de 5x50 mm RVS 410 terrasschroef. Ontdek tevens onze clips voor blinde bevestiging. Kies uit B-fix en Fesca clips. Bekijk tevens ons programma vlonderplanken met sponning voor clips montage.

Voor 28x190 en grotere planken kunt u ook de 5x60 of 5x70 mm vlonderschroeven kiezen. Tevens hebben wij voor balkons en dakterrassen met weinig werkende hoogte de 5x40 mm terrasschroeven, die men gebruikt bij plankdiktes van 18 en 19 mm. Deze planken hebben wij in standaard 145 mm breedte en smalle variant.

In aflevering #123 van GaderoTV werken wij met de vlonderplankhouders van Hapax fixing pro. Bekijk de hele video voor tips.

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode