Terrastegels 60Plus Soft Comfort 80x80x6cm Grijs/zwart

Productnummer: EX70274   |   Terrastegel in de kleur grijs/zwart   |   Geschikt voor terras, looppad en oprit

€ 36,99 Per m2 incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegels 60Plus Soft Comfort 80x80x6cm Grijs/zwart

  • Luxe uitstraling
  • Zeer onderhoudsvriendelijk door impregnatielaag
  • Voelen zijdezacht aan
  • Geschikt voor terras, looppad en openbare ruimte
  • Niet aftrillen

Terrastegels 60Plus Soft Comfort 80x80x6cm Grijs/zwart

Zoekt u moderne, eigentijdse stenen voor uw terras of looppad in de kleur grijs/zwart? Dan zijn deze 80x80x6cm stenen van A - merk Excluton geschikt voor u. Deze stijlvolle stenen geven een luxe en ruimtelijke uitstraling aan uw tuin of looppad. Bovendien zijn deze grootformaat betontegels geïmpregneerd en geborsteld, wat inhoudt dat ze beter vuil- en vochtwerend zijn dan de goedkope onbehandelde betontegel. Dit betekent ook dat deze 60plus soft comfort tegels zacht aanvoelen en onderhoudsvriendelijk zijn. 

Wat is het verschil tussen betontegels en keramische tegels?

Er zijn vier grote spelers op het gebied van terrastegels die vrij veel op elkaar lijken: de onbehandelde betontegel, de geïmpregneerde tegel, de gecoate betontegel en de keramische tegel. Het verschil tussen deze tegels zit vooral in de kwaliteit en dus de prijs. De onbehandelde betontegel is goedkoper dan de rest, maar zoals de naam al zegt, is deze niet behandeld. De geïmpregneerde tegel is ingesmeerd met een laagje impregneermiddel waardoor hij beter bestendig is tegen vuil dan de onbehandelde betontegel. De gecoate tegel gaat weer een stapje verder. Maar de tegels van keramiek zijn absoluut de beste, maar die hebben wel het grootste prijskaartje. Dit zijn de verschillen tussen de tegels in een notendop, wilt u meer weten over de verschillen tussen betontegels om uw keuze gemakkelijker te maken? Lees dan de blog over het verschil tussen onbehandelde, geïmpregneerde, gecoate en keramische tegels.

Weet u nog niet zeker welke tegels u moet kopen voor uw terras of tuinpad? Bekijk dan ons enorme assortiment beton terrastegels! Mocht u meer interesse hebben in de stervigere, keramische tegels, bekijk dan ons ruime aanbod aan keramische terrastegels.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw 60Plus Soft Comfort tegels en u ontvangt ze binnen maximaal 5 werkdagen. Wij van Gadero bezorgen in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Softcomfort 80x80x6cm tegel Terrastegels 60Plus Soft Comfort 80x80x6cm Grijs/zwart   |   Terrastegel in de kleur grijs/zwart   |   Geschikt voor terras, looppad en oprit
€ 36,99 Per m2 incl. BTW