Logo Gadero
service

Terrastegel+ 60x60x4cm Marrone Geimpregneerd & Deklaag - Excluton

Productnummer
EX70931-Marrone
Geschikt voor terras of looppad
Geïmpregneerd en met deklaag
terrastegel_beton_plus_60_x_60_x_4_cm_excluton_marrone
terrastegel_beton_plus_60_x_60_x_4_cm_marrone
terrastegel_beton_plus_60_x_60_x_4_cm_excluton_marrone_zij_aanzicht
marrone
1001082_1
terrastegel_marrone_1
terrassteen_totaalrek
1001082
play video
Per m2

24,94

incl. BTW

Verkocht per 7 stuks á € 62,79

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 7 stuks á € 62,79

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Goede prijs/ kwaliteit verhouding

  • Grote tegel voor optisch grotere tuin

  • Warme zomerse kleur

  • Geschikt voor terras of looppad

  • Niet geschikt voor een oprit

  • Niet aftrillen

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Bruin
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Geïmpregneerd
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegel+ 60x60x4cm Marrone Geimpregneerd & Deklaag - Excluton

Deze terrastegels van beton hebben een afmeting van 60 x 60 x 4 cm. De tegels worden uitgevoerd in de kleur Marrone. Dit is een nieuwe kleur gebaseerd op het straatwerk uit warme landen als Spanje en Portugal. Deze terrastegel+ van het merk Excluton is maar 4 cm dik waardoor de tegel relatief licht van gewicht is. Dit betekent dat u de betontegels ook voor een dakterras kunt gebruiken. Gebruik deze tegels niet voor een oprit en tril ze niet af met een trilplaat maar gebruik hiervoor een rubberen hamer.

Bezorging van uw Marrone 60x60 cm tegels

Wij bezorgen alle Excluton tegels voor uw tuin of terras graag bij uw erf. Wij leveren overal in Nederland, Duitsland en België met speciale vrachtwagens met loskraan. Wij leveren Excluton terrastegels binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis.

Tegels aanleggen

Zorg allereerst altijd voor een goede stevige fundering bestaande uit het liefst Fundi-King of metselzand en tril deze laag erg goed aan. Deze laag moet in ieder geval 15 cm dik zijn en onder afschot liggen. Vervolgens plaats u op deze fundering een straatlaag met schoon ophoogzand. Deze laag moet ongeveer 3 tot 5 cm dik zijn en ook onder afschot liggen. Deze straatlaag dient u bij voorkeur maar 1 keer licht aan te trillen zodat eventuele hoogteverschillen in het terras nog kunnen worden opgevangen door het aantrillen met een rubberen hamer.

Nu de ondergrond klaar is, kunt u de kantopsluiting gaan plaatsen. Voor een terras kunt u opsluitbanden uitkiezen vanaf 5 x 15 x 100 cm tot aan 6 x 30 x 100 cm. Dikkere opsluitbanden zijn bedoeld voor een oprit of stoeprand.
Handig is op alvast 1 rij met stenen of tegels te plaatsen zodat u de afstand tussen uw opsluitbanden goed kunt afstellen. Leg deze opsluitbanden altijd 2 cm lager dan uw tegels of stenen zodat het water van uw terras af kan lopen.

Na het plaatsen van de opsluitbanden kunt u het oppervlak gaan afreien. Hier kunt u een houten plank of een aluminium afreilat gebruiken. U kunt overtollig zand weghalen en eventuele gaten opvullen.

Na het afreien bent u klaar voor het leggen van de tegels. Leg de tegels altijd een millimeter of 3 uit elkaar zodat u het terras kunt invoegen met invoegzand. Ook zorgt een kleine voeg ervoor dat u eventuele maatafwijkingen op kunt vangen door de tegels nog een beetje te verschuiven. Wanneer u niet uitkomt aan de zijkanten kunt u deze betontegels eenvoudig kappen of doorslijpen. Pak bij het leggen de tegels uit verschillende pakken diagonaal van boven naar beneden om de juiste nuancering te krijgen en eventuele kleurverschillen op te kunnen vangen.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Meer klustips

Lees hier meer tips voor terras aanleggen. Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.