Terrastegel Castle Paving Grijs/Zwart 60x30x4cm - Gardenlux

Productnummer: GL72235   |   A - kwaliteit terrastegel

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 23,46 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Castle Paving Grijs/Zwart 60x30x4cm - Gardenlux

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vuil- en vochtwerend
  • Moderne uitstraling
  • A - kwaliteit van Gardenlux
  • Niet geschikt voor oprit

Terrastegel Castle Paving Grijs/Zwart 60x30x4cm - Gardenlux

Zoekt u trendy terrastegels in een moderne kleur? Deze Grijs/Zwarte Castle Paving 60x30x4cm terrastegels van Gardenlux zijn hier zeer geschikt voor. Deze tegels zijn ontwikkeld in de kleurnuance Grijs/Zwart. Dit geeft uw tuin een moderne, zachte uitstraling. De langwerpige vorm van deze tuintegels zorgt er voor dat uw terras uniek is.

Deze prachtige tegels zijn tevens ook beschikbaar in de kleur Bruin/Grijs. Deze kleur geeft uw terras een iets luxer aanzien.

Geïmpregneerd

Geïmpregneerde betontegels zijn terrastegels waar de bovenste laag tot ongeveer tien milimeter is doordrongen met een beschermend middel, impregneermiddel. Het is een techniek om betontegels beter bestand te maken tegen vuil en vocht. Ook zorgt deze techniek ervoor dat de tuintegel makkelijk schoon te maken is. De kenmerken van deze geïmpregneerde betontegels zijn dus aanzienlijk beter dan die van bijvoorbeeld de onbehandelde betontegels. Ze zijn nou eenmaal verduurzaamd door de beschermlaag.

Uiteraard is er altijd baas boven baas. Wilt u graag tegels die duurzamer zijn dat geïmpregneerde tegels? kies dan voor terrastegels met een coating. Als u het stevigste en het meest duurzame materiaal wilt, kiest u voor terrastegels van keramiek.

Snel geleverd

Bestel nu uw geïmpregneerde terrastegels van Gardenlux bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel Castle Paving Grijs/Zwart 60x30x4cm - Gardenlux Terrastegel Castle Paving Grijs/Zwart 60x30x4cm - Gardenlux   |   A - kwaliteit terrastegel
€ 23,46 Per m2 incl. BTW