Terrastegel Estetico Pit Black 60 x 30 x 4 cm Tuinvisie

Productnummer: TV77321   |   Te bestellen per 2 tegels   |   Zeer onderhoudsvriendelijk

€ 29,19 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel Estetico Pit Black 60 x 30 x 4 cm Tuinvisie

  • Neemt minder vuil en vocht op
  • Afstandhouders voor gelijke voegen
  • Geschikt voor tuinpaden en terras
  • Lang kleurbehoud dankzij coating
  • Niet geschikt voor een oprit
  • Aftrillen niet mogelijk

Terrastegel Estetico Pit Black 60 x 30 x 4 cm Tuinvisie

Voor een uiterst budgetvriendelijk betontegel van uitstekende kwaliteit komt u al snel uit op de Estetico Vlak Pit Black 60 x 30 x 4 cm van Tuinvisie. U creëert met deze stijlvolle tegels eenvoudig een luxe terras of tuinpad. Door de dikte van 4 cm raden wij u af om deze tegels te gebruiken voor uw oprit. Deze tegels zijn niet voorzien van een facet. Dit zorgt ervoor dat uw bestrating er als een mooi, strak geheel uit komt te zien. Dit betekent wel dat u de tegels niet te dicht op elkaar kan plaatsen omdat de randen dan beschadigingen kunnen oplopen en afbrokkelen. De ingebouwde afstandhouders helpen u hierbij.

Geniet van minder onderhoud

De Estetico Vlak Pit Black is gemaakt van een betonmengsel met een speciale toevoeging die ervoor zorgt dat de tegels veel minder water en vocht opnemen dan de gemiddelde betontegel. Daarnaast zijn deze tegels voorzien van een coating waardoor de kleur verdiept wordt en langer behouden blijft. U geniet dus nog jaren van uw nieuwe tegels zonder veel onderhoud te moeten plegen!

Hulp nodig bij het aanleggen van uw terras?

Bij Gadero vindt u niet alleen alle materialen die u nodig heeft om uw droomtuin te realiseren, wij helpen u ook graag bij het creëren hiervan. Met deze klustip helpen wij u stap voor stap op weg bij het aanleggen van een terras of tuinpad. Ook nemen wij hier met u door welke extra materialen komen kijken bij het aanleggen van de tegels, zoals zand, opsluitbanden en voegmiddel. Omdat de Estetico Vlak Pit Black tegels relatief licht van gewicht zijn kunt u ze eenvoudig zelf verwerken. 

Is dit niet de terrastegel waar u naar op zoek bent? Bekijk dan het volledige aanbod Estetico Tuintegels van Tuinvisie. Bestel bij Gadero en wij zorgen voor een snelle levering en een goede service. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met afstandhouder Terrastegel Estetico Pit Black 60 x 30 x 4 cm Tuinvisie Terrastegel Estetico Pit Black 60 x 30 x 4 cm Tuinvisie   |   Te bestellen per 2 tegels   |   Zeer onderhoudsvriendelijk Op voorraad
€ 29,19 Per m2 incl. BTW