Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 60 x 60 x 4 cm Sepia Brown

Productnummer: MB030828 Luxe tegel met Factor 30 beschermlaag   |   Behoud kleur

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 60 x 60 x 4 cm Sepia Brown

  • Met factor 30 Deklaag
  • Behoud zijn kleur door deklaag
  • Groot formaat voor optische groter terras
  • Zeer hoog voetcomfort door toplaag
  • Te bestellen per 6 tegels

Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 60 x 60 x 4 cm Sepia Brown

Deze bruine GeoColor 3.0 Tops terrastegels hebben een afmeting van 60 x 60 x 4 cm en de bruin genuanceerde kleur van de tegels noemen Sepia Brown. Deze terrastegels met deklaag / coating zorgen door hun herfst achtige kleur voor een warme uitstraling in uw tuin of op uw terras. Deze betongtegel is zeer kleurvast vanwege de dubbele transparante coating die er is aangebracht. Deze coating ofwel beschermlaag noemen we de Protection Plus Factor 30. Hieronder leest u meer over deze beschermlaag. De prijs van deze terrastegel is per 2 tegels ofwel per 0,72 m2. Let op dat de tegels enkel te bestellen zijn vanaf en per 3 lagen ofwel 6 tegels.

Protection Plus Factor 30 Beschermlaag

Deze Protection Plus is een zeer innovatieve beschermlaag die is ontwikkeld door de steenmeesters van MBI. Deze beschermlaag is een innovatief middel tegen verontreiniging en vervuiling en is onder te verdelen in drie factoren namelijk de factor 15, factor 25 en factor 30. Deze GeoColor terras tegel is voorzien van de hoogste categorie beschermlaag, namelijk de Factor 30 bescherming. Deze Factor 30 beschermlaag is een dubbele transparante laag die 24 uur na het produceren van de tegels wordt aangebracht over de toplaag. Deze beschermlaag wordt zo snel mogelijk aangebracht zodat de tegel direct verdicht wordt en zijn intense kleur voor altijd blijft behouden. Ook zorgt deze beschermlaag voor een prachtige chique glans en een vlakke toplaag. Deze vlakke toplaag maakt dat de tegel een hoog voetcomfort heeft. Hij is dus erg geschikt voor het lopen op blote voeten en voor kinderen die op de tegels willen spelen. Dankzij de factor 30 berschermlaag trekt er geen vuil, vocht en vorst in de terras tegels en is deze erg onderhoudvriendelijk. 

Lees hier tips voor terras aanleggen.

Terrastegels kopen doet u voordelig en snel bij Sierbestrating specialist Gadero.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Factor 30 Deklaag GeoColor Plus 3.0 terrastegel Sepia Brown Terrastegel GeoColor 3.0 Tops 60 x 60 x 4 cm Sepia Brown Luxe tegel met Factor 30 beschermlaag   |   Behoud kleur
€ 39,95 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!